Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Liftgebrek niet gemaakt

Een herhaaldelijk geconstateerd defect aan de lift wordt keer op keer niet gemaakt

 
 

Envirodeck terrasprofielen

Professioneel houtcomposiet op basis van loofhout en HDPE is zeer bestendig tegen weersinvloeden en verkleurt bijna niet. Na de lange theoretische levensduur is hij volledig recyclebaar.

Ideaal voor balkon of galerij
 
 

Duurzaam verwarmen

Triple Solar is de uitvinder van het PVT-warmtepomppaneel. Met deze oplossing is het mogelijk een woning op duurzame wijze van warmte, warm tapwater en elektriciteit te voorzien.

Zónder gas
 
 

Specialist in liften

Viking Liften is uw specialist in liften in typen openbare gebouwen. Ze combineren een passie voor design en techniek, bijvoorbeeld met liften zonder liftput en machinekamer of op basis van minimale bouwkundige aanpassingen.

De mogelijkheden voor uw VvE?
 
 
 
 

EB&A VvE management

EB&A VvE management heeft zich gespecialiseerd in het op een zeer en uiterst professionele wijze verzorgen van het totaalbeheer van vastgoed.

Dit kunnen ze voor u betekenen
 
 

Gevelonderhoud

Wilt u uw gevel weer in topconditie? WBLO zorgt hiervoor. Renovatie, reiniging, preventie en/of isoleren: alles is mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Voorkom schade aan de liftwanden

De LIFTHOES is ontwikkeld ter voorkoming van kostbare schades aan de liftwanden. Door het gebruik van het traploos instelbare aluminium frame en de stoffen beschermhoezen van 57 cm breed kan de LIFTHOES in verschillende liftgroottes toegepast worden.

Hoe werkt het?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN