Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Vraag van de VvE

Geluidsoverlast: hoe kan een VvE-bestuur ingrijpen?

 
 

Rookmelder wordt verplichting

Een rookmelder blijft niet langer een advies maar wordt een verplichting. De plicht voor bestaande bouw gaat gelden vanaf 1 juli 2022. Wat zijn de gevolgen hiervan voor de verzekeringen van uw VvE?

Lees het hier
 
 

Vast in de lift

Het percentage Nederlanders dat één of meerdere keren in een lift heeft vastgezeten is in vergelijking met zes jaar geleden met 4% gestegen. Dat blijkt uit onderzoek dat Liftinstituut heeft laten uitvoeren.

Weet u wat u moet doen?
 
 

Opgevangen regenwater gebruiken

Klimaatverandering maakt het noodzakelijk om regenwater op te vangen. Maak van de last een lust en gebruik dit in uw appartementen voor het spoelen van de toiletten.

Wilt u weten hoe?
 
 
 
 

M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing is speciaal ontwikkeld om het wooncomfort te verbeteren. Bij slecht weer kan het balkon worden afgesloten. Zo maakt wind, kou en neerslag geen kans meer. Bij mooi weer kan de beglazing geheel worden geopend.

Lees er meer over
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Elektrische, energiezuinige radiatoren

De Rointe radiatoren besparen u maar liefst 62% op het energieverbruik. Bovendien zijn ze erg eenvoudig via een app te bedienen. Benieuwd naar de verschillende typen?

Ontdek de mogelijkheden
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN