En wat zijn de gevolgen voor uw VvE?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Waarom zijn de gasprijzen zo gestegen?

Hilde van VvECollectieven legt uit hoe dit komt

 
 

Duurzaam is goedkoper!

Roofwatcher en Allicht electrotechniek realiseren verduurzaming bij VvE Vijverhoven in Badhoevedorp. Met de duurzame combinatie van Rhepanol dakbedekking en zonnepanelen is deze VvE 50 jaar onderhoudsarm!

Ook iets voor uw VvE?
 
 

Gratis radiografische rookmelders

VWV hecht grote waarde aan veiligheid en dus hebben ze een speciale actie voor VvE beheerders. Zij kunnen nu gratis radiografische rookmelders ontvangen.

Meer over deze actie
 
 

Veilige en duurzame galerijvloeren

DIBA Groep, al jaren uw partner voor veilige en duurzame galerijvloeren voor zowel onderhoud als renovatie. Vraag vrijblijvend meer informatie op!

Ontdek de mogelijkheden
 
 
 
 

DAKMERK Multigarantie

DAKMERK is hét keurmerk voor bitumineuze en kunststof daken. Gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid, bevestigd met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Voor multifunctionele daken is er DAKMERK Multigarantie!

Kijk op dakmerk.nl
 
 

Reparatieverzoeken direct in Twinq

S1MONE maakt digitaal contact met uw klanten zó eenvoudig! Door unieke QR-codes van S1MONE te koppelen aan appartementen en algemene ruimten ontvangt u meldingen overzichtelijk in Twinq.

Ontdek er meer over
 
 

Toegangscontrole en deurintercom

Wist u dat Calypso Rotterdam gebruikmaakt van het Paxton10 Toegangscontrole systeem in combinatie met het Entry Deurintercom systeem? Benieuwd naar hun ervaringen?

Lees hier het hele interview
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN