Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Nieuwe brievenbussen

De VvE heeft besloten nieuwe brievenbussen te plaatsen. Moet iedereen meebetalen?

 
 

De beste voordeur voor uw appartement

Tochtdicht, geluidsdempend, inbraakwerend en brandvertragend. Slechts een paar voordelen van een DALOC deur - de meest stijlvolle en geavanceerde voordeur die er is.

Ontdek alle voordelen
 
 

Vervanging intercomsysteem

Wanneer is het moment gekomen om eens kritisch naar de vervanging van het intercomsysteem te kijken? Wanneer is het moment gekomen om op een andere manier met de bewoners te communiceren?

Lees het hier
 
 

M-view balkonbeglazing

M-view balkonbeglazing is speciaal ontwikkeld om het wooncomfort te verbeteren. Bij slecht weer kan het balkon worden afgesloten. Zo maakt wind, kou en neerslag geen kans meer.

Bij mooi weer opent u de beglazing
 
 
 
 

Liftonderhoud

Reha Zona B.V. verzorgt vakkundig onderhoud aan alle merken liften waarbij de wensen van de klant altijd het uitgangspunt zijn. Reha Zona B.V. onderhoudt bestaande (huis)liften en levert desgewenst nieuwe installaties.

Neem vrijblijvend contact op
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Galerijvloeren duurzaam beschermd

De galerijen van een flatgebouw in Rijswijk waren sterk verouderd, waardoor deze niet voldoende antislip meer waren en er lekkage ontstond.

Zo loste Triflex dit op
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN