Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Zonnepanelen én nieuw dak: de voordelen van een duurzaam dak

Een zonnepanelen-installateur die nauw samenwerkt met een dakdekker. Allicht Electrotechniek en Roofwatcher zagen hier de voordelen wel van in en hebben inmiddels al verschillende VvE's geholpen. Wij spraken Herman van den Berg van Allicht.

 
 

DAKMERK - hét keurmerk!

DAKMERK biedt maximale zekerheid voor bitumineuze en kunststof daken, met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Elk project wordt vooraf getoetst en bij uitvoering steekproefsgewijs (onafhankelijk) geïnspecteerd. Vind al onze gecertificeerde dakaannemers op dakmerk.nl

Lees verder
 
 

Juridische partner voor VvE’s

Halverwege de ochtend gaat de telefoon op kantoor van BVD advocaten. Andries wordt doorverbonden met Cornelis Klepper, advocaat bouw & vastgoed en gespecialiseerd in VvE-kwesties.

Lees snel verder
 
 

Flexibiliteit in zorgvastgoed een vereiste, maar denkt u ook aan een goede verzekering?

Met een team specialisten in (zorg)vastgoed delen wij onze kennis, signaleren wij risico's en bedenken we praktische oplossingen voor de vastgoedmarkt. Biedt onze vastgoedverzekering u ook veel voordeel?

Snel verder
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN