Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Vragen over VvE-financiën

In dit artikel voorbeelden van vragen die de afgelopen maanden zijn ontvangen – mét de antwoorden op deze vragen.

 
 

Geluidsoverlast vraagt om de juiste deur

In huis is de mate van geluidsisolatie van grote invloed op het wooncomfort en welbevinden. Goede geluidsisolatie van woonruimten is dus van groot belang en daarvoor zijn bijpassende deuren noodzakelijk.

Lees verder
 
 

Veiligheid op de galerij

Vergroot de grip en veiligheid van uw galerijen met antislip oplossingen van Mapro. In het najaar en de winter ontstaan er gladde situaties, deze zijn verledentijd met een kwalitatieve antislip mat of vlonderstrips.

Lees over antislip oplossingen
 
 

Geslaagde Algemene Ledenvergadering

Geslaagde Algemene Ledenvergadering en ondertekening eerste deelnemer collectief AFM

Lees meer
 
 
 
 

Verduurzamen zonder gedoe: het kan!

Gebouwbeheerders hebben het veel te druk om zelf met de verduurzaming van een gebouw aan de slag te gaan. Daarom heeft Inspirantie een aanpak ontwikkeld die gebouwbeheerders volledig ontzorgt.

Meer info
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.