Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
 

VvE Helpdesk

Voor vragen en advies

 
 

Het juiste meetbedrijf

VvE's met een grootverbruik gasaansluiting zijn sinds kort verplicht maandelijks hun gasmeter op (laten) nemen en doorgeven. Dit gebeurt door een meetbedrijf. Hilde Vink van VvECollectieven vertelt VvE's hoe ze hier mee kunnen besparen.

Ontdek het hier
 
 

Viking A-2000 Cabinelift

Door zijn compactheid is het mogelijk om deze lift inclusief schacht in een breedte te monteren van 68cm. De A-2000 kan zo uitgevoerd worden dat de lift volledig automatisch loopt.

Lees meer
 
 

Bestaande bouw verduurzamen

Duurzaamheid is een zeer belangrijk begrip in onze maatschappij. Ook in de bestaande bouw worden steeds meer energiebesparende maatregelen toegepast om de levensduur van gebouwen en constructies te verlengen.

Dit is er mogelijk
 
 

Video intercomsysteem groot wooncomplex

Voor een groot wooncomplex in Den Haag heeft IHK een nieuw video intercomsysteem mogen leveren. Het geplaatste systeem van AIPHONE bestaat uit een aantal vandaalbestendige rvs buitenposten met digitale naamkeuze.

Bekijk dit project
 
 

Bezoekers binnenlaten via uw smartphone

Inmiddels meer dan 1 miljoen beheerde communicaties tussen gebruikers en hun bezoeken met de Blue App! De IoT video intercom in de palm van uw hand.

Lees meer
 
 

Duurzaam onderhoud en beheer

BVKwadraat zorgt voor duurzaam onderhoud en beheer van gebouwen. Ze doen dit op basis van jaarplannen, onderhoudsplannen en het Integraal Planning Onderhoud Systeem.

Meer weten?
 
 
CONTACT l OVERZICHT