Video intercomsysteem groot wooncomplex

Voor een groot wooncomplex in Den Haag heeft IHK een nieuw video intercomsysteem mogen leveren. Het geplaatste systeem van AIPHONE bestaat uit een aantal vandaalbestendige rvs buitenposten met digitale naamkeuze.

Geplaatst door: IHK BV

Toegangscontrole

De buitenposten beschikken standaard over een NFC reader zodat tags aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Het geïntegreerde codetableau kan worden gebruikt om een huisnummer of naam van bewoner in te toesten maar ook om een toegangscode in te voeren. De buitenposten beschikken standaard over een NFC reader zodat tags aan het systeem kunnen worden toegevoegd. Het geïntegreerde codetableau kan worden gebruikt om een huisnummer of naam van bewoner in te toesten maar ook om een toegangscode in te voeren.

Intercomsysteem appartementen Den Haag

In de verschillende woningen is een audio toestel met hoorn of een handsfree video binnenpost geplaatst. Het complex dat gelegen is op de Lutherse Burgwal en de Raamstraat telt in totaal 125 binnenposten en 2 buitenposten.

Bedrijvengids Geplaatst door
IHK BV

IHK BV

Marconistraat 21, 2809 PH  Gouda

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.