Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Wetsvoorstel

Notificatieregeling oplaadpunten VvE’s

 
 

Juridische partner voor VvE’s

Mr. C.T. Klepper, BVD Advocaten: 'Wij sparren graag met beheerders en bestuurders van VvE’s. Soms is een bescheiden advies al voldoende om vastgelopen discussies vlot te trekken.'

Meer over hun werkwijze
 
 

EB&A VvE management

EB&A VvE management heeft zich gespecialiseerd in het op een zeer en uiterst professionele wijze verzorgen van het totaalbeheer van vastgoed.

Dit kunnen ze voor u betekenen
 
 

Valbeveiligingsmiddelen keuren

Het keuren van valbeveiligingsmiddelen is wettelijk vastgelegd conform de Arbowet en NEN-EN normeringen. Naast het jaarlijks keuren van voorzieningen stellen ook leveranciers hun eisen aan geleverde producten.

Zo werkt het keuren
 
 
 
 

DAKMERK - hét keurmerk!

DAKMERK biedt maximale zekerheid voor bitumineuze en kunststof daken, met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Elk project wordt vooraf getoetst en bij uitvoering steekproefsgewijs (onafhankelijk) geïnspecteerd. Vind alle gecertificeerde dakaannemers op dakmerk.nl.

Bekijk ze hier
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing. Van den Boogaard VvE Beheer zet zich actief in om u daarbij te helpen.

Zo doen ze dat
 
 

Exclusief Vastgoedbeheer

Exclusief Vastgoedbeheer is als professionele beheerder van VvE's actief in onder meer Groningen, Friesland en Drenthe. Zij nemen u graag werk uit handen, zodat u alleen nog maar hoeft te genieten van uw gebouw.

Benieuwd naar hun werkwijze?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN