Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Tekort aan parkeerplaatsen

Een steeds groter probleem

 
 

Subsidie eisen oplaadpuntenadvies

De Subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) is gewijzigd. Advisering over oplaadpunten bij verenigingen als subsidiabele activiteit is hieraan toegevoegd.

Lees er meer over
 
 

Veilig gevoel in parkeergarages

Parkeergarages moeten niet alleen veilig zijn, maar gebruikers moeten zich er ook echt veilig voelen.

Dit zijn oplossingen
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
 
 

Kitvoegen renoveren

Het renoveren van kitvoegen is het verwijderen en opnieuw aanbrengen van de afdichtingen. Het verwijderen van de oude voegen moet secuur worden gedaan om problemen bij het aanbrengen van nieuwe elastische voegen te voorkomen.

Lees verder
 
 

IKO flexia

IKO Flexia heeft diverse vloeibare systemen om uw balkon te renoveren. Of het nu gaat om een nieuwe toplaag of een volledig nieuw systeem, IKO heeft het in huis.

Dit zijn de mogelijkheden
 
 

BirdAlert: smart vogelverschrikker

BirdAlert is een product dat op intelligente wijze vogels weet af te schrikken. De BirdAlert maakt alleen geluid wanneer deze de te verjagen vogel hoort.

Meer over de werking
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN