Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Werkzaamheden CLV-systemen

Verwarmingsmonteurs moeten vanaf 1 april a.s. hiervoor gecertificeerd zijn.

 
 

Mitsubishi M-Use®

Bij M-Use® worden hoogwaardige kwaliteitsliften beschikbaar gesteld tegen een lage initiële investering. Met een vast ‘all inclusive’ bedrag per jaar wordt gebruik gegarandeerd.

Ontdek hoe het precies werkt
 
 

Duurzaam is goedkoper!

Roofwatcher en Allicht electrotechniek realiseren verduurzaming bij VvE Vijverhoven in Badhoevedorp. Met de duurzame combinatie van Rhepanol dakbedekking en zonnepanelen is deze VvE 50 jaar onderhoudsarm!

Ook iets voor uw VvE?
 
 

Webinar verduurzamen VvE-appartement

Verduurzamen van appartementen gaat over de kwaliteit van uw woning, maar ook over de relatie met uw buren. Stichting WNR praat u op 2 en 3 november bij over de uitdagingen.

Meld u nu aan
 
 
 
 

Draadloze intercoms

Al meer dan 1,5 miljoen woningen zijn aangesloten op de draadloze intercoms van Intratone! Wacht niet langer, ontdek het verschil voor uw appartementencomplex.

Lees verder
 
 

Gratis radiografische rookmelders

VWV hecht grote waarde aan veiligheid en dus hebben ze een speciale actie voor VvE beheerders. Zij kunnen nu gratis radiografische rookmelders ontvangen.

Ontdek meer over deze actie
 
 

Goed beheer geeft rust

Stagneert de besluitvorming binnen uw VvE of wordt de ALV gekaapt door een kleine groep bewoners? Een onafhankelijke bemiddeling biedt dan vaak de oplossing.

Van den Boogaard VvE Beheer helpt u daarbij
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN