Bij aanschaf van een boek van de Kascommissiegids
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Gratis vraagbaak over VvE-financiën

Bij aanschaf van een boek van de Kascommissiegids

 
 

Onze Zon Amsterdam

De energiecoöperatie Onze Zon Amsterdam maakt zonnepanelen toegankelijk voor iedereen. Door een nieuwe subsidieregeling kunnen zij de VvE en haar leden volledige ontzorging én ook nog een interessante vergoeding bieden.

Benieuwd hoe het werkt?
 
 

Brand voorkomen met tips van Polygon

Om brand te kunnen voorkomen is het belangrijk om te weten hoe het ontstaat. Ontdek de meest voorkomende oorzaken en de preventietips van Polygon, hersteller na brandschade.

Lees het hier
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
 
 

Deuren voor anderen openen

Een prettige gedachte toch? De deur openen voor uzelf, medebewoners of bezoek, zonder dat deze hoeft worden aangeraakt.

Zo werkt dat
 
 

Elektrische convectoren

In trappenhuizen en portalen wil men graag verwarming die tegen een stootje kan. Met een vandaalbestendige convector weet u zeker dat er geen rottigheid uitgehaald kan worden met de verwarming.

Lees er meer over
 
 

Geen kalkaanslag meer

De prachtig, luxe appartementen in Parel aan de Schie vertoonden al snel lelijke kalkaanslag in de nieuwe badkamers. Bewoner Peter van Leeuwen ging op zoek naar de oplossing.

En vond een betaalbare oplossing
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN