Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Is de jaarrekening van uw VvE nog steeds niet klaar?

De Nederlandse wet schrijft voor dat de jaarrekening (balans, exploitatierekening met toelichting) van VvE’s elk jaar vóór 1 juli moet zijn vastgesteld. Maar er zijn VvE’s die dit voorschrift niet naleven.

 
 

Verlaag uw energierekening echt!

Het vervangen van een 38mm-deur door een deur van 54mm maakt een groot verschil voor isolatie en voorkomen van tocht. Met een animatiefilm legt GND uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn.

Bekijk snel de animatie
 
 

DAKMERK Multigarantie

DAKMERK is hét keurmerk voor bitumineuze en kunststof daken. Gegarandeerde kwaliteit en duurzaamheid, bevestigd met 10 jaar waterdichtheidsgarantie. Voor multifunctionele daken is er DAKMERK Multigarantie! Kijk op dakmerk.nl

Lees snel verder
 
 

Stop lekkages en voorkom waterschade

FlowStop beschermt uw (vakantie)woning of appartement 24 uur per dag, 7 dagen per week tegen lekkages en overstroming.

Hoe werkt dit
 
 
 
 

Dakrailing

Collectieve valbeveiliging in de vorm van dakrailing en hekwerk. Leverbaar in onze stalen variant en een variant van grotendeels aluminium materialen. Dakrailing zorgt ervoor dat medewerkers veilig op het dak kunnen werken.

Ook veilig het dak op
 
 

Vlonder Afdicht-Profiel voor uw balkon

Voorkom dat water (sneeuw/regen) en zand door de groeven van de vlonder van uw balkon naar beneden valt. Door eenvoudig een vlonder-afdicht profiel te plaatsen hebben uw onderburen hier geen last meer van! eenvoudig in alle seizoenen te plaatsen!

klik snel voor meer informatie
 
 

Extra veilige toegang met extern relais

Locinox lanceert een nieuwe oplossing op het gebied van toegangscontrole. Het Slimstone-X codeklavier communiceert met een extern relais (Switchstone-STD) en biedt zo nog meer inbraakveiligheid.

Lees snel verder
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN