Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Wet op het Financieel Toezicht (WFT) en de werkzaamheden van een VvE-beheerder

Elke VvE dient verzekeringen af te sluiten om de risico’s te ondervangen die komen kijken met het in stand houden van het VvE-complex en het risico ten opzichte van derden.

 
 

Gebruik uw smartphone om deuren te openen

Met de Paxton Key app kunnen gebruikers eenvoudig deuren openen met hun smartphone of smartwatch in plaats van met elektronische kaarten, tags of traditionele sleutels.

Meer weten?
 
 

Is schimmel het gevolg van leefgedrag?

Met de herfst en winter in aantocht, hebben we te maken met lagere temperaturen en meer neerslag. Toch willen we allemaal een zo comfortabel mogelijk leefklimaat. Een goed binnenklimaat is belangrijk voor de gezondheid en het welbevinden.

Lees meer
 
 

Vlonder Afdicht-Profiel voor uw galerij!

Voorkom dat water (sneeuw/regen) en zand door de groeven van de vlonder van uw balkon naar beneden valt. Door eenvoudig een Vlonder-Afdicht Profiel® te plaatsen hebben uw onderburen hier geen last meer van! eenvoudig in alle seizoenen te plaatsen!

Meer weten
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN