Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Ventilatiesysteem onderhouden

Belangrijk voor een goede werking

 
 

Zo blijft uw lift mooi

Als VvE wilt u natuurlijk uw lift in de staat houden zoals hij was toen hij werd opgeleverd. U zit niet te wachten op schades en onnodige reparaties na bijvoorbeeld een verhuizing.

Een lifthoes is dé (betaalbare) oplossing
 
 

Aandacht voor veilig wonen

Vele VvE’s weten Quality Creations International te vinden voor toonaangevende brandveiligheidsproducten, advies over rookmelders en brandveiligheidsadvies.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 
 
 

Ledverlichting voor VvE Asscherkwartier

De parkeergarage onder het appartementencomplex van VvE Asscherkwartier is nu volledig voorzien van ledverlichting. Hier brandt de verlichting continu, dus led zorgt voor een enorme besparing.

Meer over dit project
 
 

Quick Scan

Stel, u heeft een probleem: de lift, roltrap of gevelinstallatie staat stil en u wilt snel een deskundig oordeel. In dat geval beoordeelt de Eurlicon-adviseur ter plekke de situatie.

Lees verder
 
 

Kegro's Enkele Deurenservice

Een VVE krijgt met regelmaat de vraag om een enkele deur te vervangen. Een prijsaanvraag doen voor een nieuwe deur is meestal nog een heel gedoe.

Ontdek deze oplossing
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN