Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Eigenaar weigert VvE toegang tot appartement

Wat kan het bestuur doen?

 
 

Subsidieregeling SEEH voor VvE's

De Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) is weer aan te vragen voor VvE's. Benieuwd wat dit voor uw vereniging betekent?

Lees er meer over
 
 

Huis & Energie - 12,13 & 14 november 2021

De leukste en grootste beurs voor duurzame energie en duurzaam wonen! Ook Appartement & Eigenaar is hier aanwezig. Bestel nu uw kaartje met € 2,50 korting.

Gebruik kortingscode 21HEAPPARTEMENT
 
 

Het veiligste deurbeslag naar uw smaak

Het AXA Plus veiligheidsdeurbeslag is er in 3 series. Zo kiest u precies wat past bij uw stijl én gaat u natuurlijk voor de hoogste veiligheid.

Ontdek de mogelijkheden
 
 
 
 

Reinig regelmatig de luchtkanalen

Ventilatiekanalen zorgen voor een goede luchtkwaliteit, door goede luchtcirculatie en de afvoer van vocht. Vervuiling van de mechanische ventilatie kan deze goede luchtkwaliteit verslechteren.

Polygon reinigt periodiek kanalen
 
 

Cursus Professioneel VvE-beheer

Binnenkort start Vastgoed Business School weer met nieuwe edities van de geaccrediteerde Cursus Professioneel VvE-beheer!

Ontdek wat de cursus inhoudt
 
 

Gorter WAG glazen vloerluik

De daglichtopbrengst wordt met Gorter WAG glazen vloerluik vele malen groter. Ook toepassing tussen bovenverdieping en de onderliggende etage behoort tot de mogelijkheden.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN