Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Noodzakelijke renovaties

Voor wie zijn welke kosten?

 
 

Verduurzaming van verwarmingssystemen

De nieuwe Nefit Bosch Compress 5000 AW is niet alleen geschikt voor nieuwbouw, maar ook voor verduurzaming van bestaande verwarmingssystemen.

Ideaal voor appartementencomplexen
 
 

Intercom en toegangsbeheer zonder kabelgedoe?

De draadloze systemen van Intratone zijn de betaalbare oplossing. EgroService installeert zonder overlast in slechts een paar uur.

Ontdek wat EgroService voor uw VVE kan doen
 
 

Verzekeren als VvE-beheerder

Verzeker u tegen mogelijke beroepsfouten als beheerder waaruit vermogensschade ontstaat. Wat zijn uw risico’s als VvE-beheerder en welke gevolgen kan hebben?

Informeer nu naar een adequate oplossing
 
 
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kan je altijd en overal zien wie er voor je deur staat. Zie je bezoekers en geef veilig toegang via je telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Luxe appartementen Landgoed in den Houte

Op het voormalig Bavo terrein in Noordwijkerhout wordt gebouwd aan een kleinschalig complex met luxe appartementen in de grootte van 98 tot 134 m2.

Bekijk het project
 
 

Laat uw energiecontract doorlichten

Voor één van hun klanten heeft VvECollectieven de administratiekosten terug weten te brengen naar nul. Dat betekent voor deze VvE een besparing van meer dan € 5000,- op jaarbasis!

Benieuwd hoeveel uw VvE kan besparen?
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN