Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Verdeelsleutel

Geldig voor alle bijdragen aan de VvE?

 
 

Voorkom scheuren in betonnen vloeren

Het oppervlak moet tegen een stootje kunnen, ook al wordt het intensief gebruikt. Dat vraagt om een ijzersterk afdichtingssysteem.

Bekijk deze oplossing
 
 

Draadloos intercomsysteem voor appartementen

Bent u op zoek naar een nieuw intercomsysteem en wilt u geen overlast door graafwerkzaamheden of het leggen van kabels? Een groot voordeel van de Intratone draadloze intercom is juist dat!

Ontdek er alles over
 
 

Effecten als de VvE na 40 jaar LED-verlichting vervangt?

Onderhoudskosten en energierekening omlaag, veiligheidsgevoel omhoog. Vraag ook een vrijblijvend lichtadvies aan via info@pre-lite.nl of bel Aad Koudijs via 0653730173.

Meer informatie
 
 
 
 

Tuinkamer op het balkon

De bewoners van het appartementencomplex in Kampen kwamen op het idee voor een tuinkamer op het dak voor meer beschutting tegen de zon en de wind.

Ontdek dit project
 
 

Parkeergarages niet meer glad

Na een flinke regenbui is menig parkeergarage nat van de regen. Omdat parkeergarages aan bepaalde veiligheidsnormen moeten voldoen, wordt de anti-slip methode van DE GRIPMAN succesvol op deze vloeren toegepast.

Lees hoe dit werkt
 
 

Urban Climate Roof

Het Urban Climate Roof is in staat om zoveel te verdampen dat het mogelijk is om water uit verschillende waterstromen te verwerken via de daktuin.

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN