Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Aansprakelijkheid voor bestuurder of beheerder

Bent u zich bewust van de risico’s?

 
 

Duurzame combinatie

Een VvE in Badhoevedorp heeft gekozen voor de duurzame combinatie van Rhepanol dakbedekking en zonnepanelen. Roofwatcher en Allicht zijn hierbij de uitvoerende partijen. Door de lange levensduur van dakbedekkingen en zonnepanelen is deze VvE 50 jaar onderhoudsarm!

Ook iets voor uw VvE?
 
 

De veilige video intercom voor VvE’s

Met de video intercom kunt u altijd en overal zien wie er voor uw deur staat. Zie uw bezoekers en geef veilig toegang via uw telefoon of binnenpost in huis.

Vraag een gratis demo aan
 
 

Overstappen van energieleverancier

Hilde, VvECollectieven: 'Als wij naar een energienota kijken en naar de actuele prijzen, dan kunnen wij vaak veel besparen. Eigenlijk voor iedere VvE die bij ons aanklopt kunnen wij wel iets betekenen.'

Benieuwd hoeveel uw VvE kan besparen?
 
 
 
 

Parkeerterrein en bestrating reinigen

Bestrating die vervuild is, ziet er niet alleen onverzorgd uit maar kan ook zorgen voor gladheid – met alle risico’s van dien. Deze VvE liet haar parkeerterrein en bestrating reinigen.

De Borstelman ging voor hen aan de slag
 
 

Galerijbeglazing reduceert kosten

Door juiste keuzes te maken en onderhoud te combineren met duurzaamheid, besparen VvE’s niet alleen op energie- en onderhoudskosten, maar wordt ook een toekomstbestendig gebouw met meer wooncomfort gegarandeerd.

Mooi voorbeeld is Balco galerijbeglazing
 
 

Veiliger wonen

De slimme oplossingen van Veilig op Slot die de deuren automatisch op slot doen zijn ook voor uw gebouw een uitkomst. Veiliger wonen, zonder dat u iets hoeft te doen!

Zo werkt het
 
 
CONTACT/OVERZICHT/AFMELDEN