Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Laadpalen: onderzoek en aanschaf

VvE’s worden geconfronteerd met leden die laadpunten bij hun parkeerplaats willen, al dan niet in een parkeergarage.

 
 

Het Gorter® RHT-dakluik voor een veilige daktoegang

De volledig thermisch gescheiden opstand en deksel hebben een CE-bewezen hoge isolatiewaarde van Uw?0,319W/(m².K). Levering: binnen 24 uur!

Ondek meer
 
 

Voldoet u als VvE Beheerder aan de wettelijke richtlijnen?

Voldoet u als VvE Beheerder aan de wettelijke richtlijnen? De Wet Financieel Toezicht stelt eisen aan de werkzaamheden van u als beheerder. Loop geen risico in uw rol voor verzekeringen.

Lees hier waarom
 
 

Balkonbeglazing

Maak van uw balkon een aangename leefruimte met balkonbeglazing van Metalura. Tijdens de Havendagen tot en met 17 september krijgt u bij aankoop van Metalura balkonbeglazing een GRATIS comfortpakket.

Lees hier meer
 
 
 
 

Waterkwaliteit verbeteren

Het appartementen-filter van PB International is speciaal ontworpen om toe te passen bij appartementen. De filtermodule wordt centraal (na de watermeter) geplaatst. Door het toepassen verbetert u de algehele waterkwaliteit en verwijdert u tevens bacteriën en virussen, zoals de legionellabacterie.

Ontdek er alles over
 
 

Duurzame composiet vlonderplanken

Pothoofd Deventer - Duurzame composiet vlonderplanken met een hoge antislipwaarde, maar toch de natuurlijke uitstraling van echt hout. Krasbestendig, kleurvast en op hoogte verstelbaar zodat de afstap naar buiten minimaal is.

Kijk snel
 
 

Hulp bij onderzoek naar en aanschaf van laadpalen

VvE’s worden geconfronteerd met leden die elektrische voertuigen hebben of van plan zijn aan te schaffen. Ze willen laadpunten op hun parkeerplaatsen, die zich soms in parkeergarages bevinden.

lees de stappen
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN