Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Glasvezel in uw appartementencomplex

DELTA Fiber Netwerk vertelt meer over de aanleg van glasvezel en hoe dit in zijn werk gaat bij appartementencomplexen.

 
 

Drie onderwerpen voor de VvE bestuurder

Om u meer inzicht te geven in interessante thema’s voor VvE’s, hebben wij een drietal belangrijke onderwerpen op een rij gezet in ons whitepaper: Bestuurdersaansprakelijkheid, Verduurzamen en UBO.

Download ons whitepaper
 
 

Intercom vervangen kies dan voor design

Met de monitoren en het intercomtoestel van de serie GTwin kiest u voor tijdloos design aan de muur en bent u voorbereid op de toekomst

Kijk snel
 
 

Elektronische deurbeslagen

Intelligent, veilig, innovatief en gemakkelijk te installeren, de SALTO elektronische deurbeslagen hebben geen bekabeling nodig en bieden een compleet draadloos netwerk van slimme elektronische sloten met een groot scala aan functies.

Lees meer
 
 
 
 

‘Erkende’ slotenmaker - Wat het is & Hoe

Oeps, de sleutels liggen nog binnen! Of zaten ze nu in de tas die nog op werk ligt? UninU zorgt dat men snel een slotenmaker op de stoep heeft staan.

Hoe werkt dat
 
 

ENERGIECRISIS

Vanwege de ENERGIECRISIS die over ons land vliegt ontstaan er nu al problemen.

Kijk wat u kan doen
 
 

Lekdetectie

Vaak komt een lekkage pas veel later zichtbaar tot uiting. Dat er dus iets mis is, merk je vaak ook dan pas. De lekkage laat bijvoorbeeld sporen achter, zoals watervlekken. Maar wat is verstandig om te doen wanneer je een lekkage hebt geconstateerd?

Hoe zit dat bij u
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN