Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

De toekomst is nu: 3 trends op het gebied van toegangscontrolesystemen

Zoals we de afgelopen tijd allemaal hebben gezien, is verandering onvermijdelijk. De laatste tijd is onze manier van leven, werken en denken over de toekomst door elkaar geschud.

 
 

Geluidsoverlast vraagt om de juiste deur

Een deur is maar gewoon een deur tot je last hebt van geluid. Goede geluidsisolatie vanuit de gang en het trappenhuis is dus van groot belang voor het wooncomfort en daarvoor zijn bijpassende deuren noodzakelijk.

Kijk welke deuren goed isoleren
 
 

M-Use®

Een lift is de levensader van een gebouw. Je wilt graag dat mensen zich gemakkelijk en snel van en naar hun appartement of woning kunnen bewegen. Een betrouwbare en goed werkende lift is dan belangrijk. Met het M-Use® model van Mitsubishi Elevator Europe krijg je als VvE een hoogwaardige Mitsubishi lift in gebruik. Mitsubishi Elevator Europe verzorgt dan niet alleen de liftvervanging, maar ook al de bijkomende kosten voor onderhoud, keuringen en eventuele storingen. Bovendien garanderen zij de beschikbaarheid van de lift evenals een levensduur tot wel 40 jaar..

Lees snel meer
 
 

Uw Balkon Dichtmaken Met Balkonbeglazing

Het balkon is een veelzijdige lichte ruimte en door deze te laten dichtmaken met glas, geniet u het hele jaar door van deze woonruimte. Met balkonbeglazing van MONCOR maakt u het balkon, tegen aantrekkelijke prijzen, nóg veelzijdiger.

Meer weten
 
 
 
 

Krachtige motor voor grote hekken

In dit artikel maak je kennis met de BXV PLUS van het merk CAME. Deze schuifhekmotor is heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te installeren.

Ontdek de mogelijkheden
 
 

Genoeg van energieslurpers?

Hoe hard is jullie energierekening omhoog gegaan sinds vorig jaar? En enig idee waar de energie eigenlijk weglekt? Dat kunnen wij behoorlijk goed voorspellen: bij de verlichting. Dit is met stip de nummer 1 energieslurper bij VvE’, parkeergarages en ...

Ontdek wat Pre-lite voor u kan doen
 
 

Vier keer raak voor De Open Veste

In het nieuwe wijkje De Open Veste in Purmerend realiseert Bébouw Midreth een grote mix van woningen. Van huurwoningen in de vrije sector tot koopwoningen als stadswoningen in drie of vier lagen met een tuin, maisonnettes en penthouses.

Lees verder
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN