Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Papier is geduldig

Kascommissies steunen bij hun controle van de jaarrekening vaak op de aanwezige facturen. Maar wat is de waarde van zo’n factuur eigenlijk – is een factuur voldoende bewijs dat er geld betaald moet worden of geld betaald is?

 
 

Beveilig eenvoudig de toegang tot uw appartementencomplex.

Op zoek naar een vervanger voor traditionele sleutels en cilinders, maar wilt u geen ingewikkelde systemen? Dan is een Paxton Standalone toegangsverlening oplossing de beste keuze!

Benieuwd naar Paxton Standalone toegangsverlening?
 
 

Goed nieuws! Lieshout ventilatie staat klaar

Wat we kunnen doen:
Ventilatie-upgrades: We kunnen jullie ventilatiesysteem moderniseren voor betere prestaties en lagere energiekosten.Onderhoudsprogramma's: Houd jullie ventilatiesysteem in topconditie met onze op maat gemaakte onderhoudsplannen.Energiebesparing: Laat ons jullie adviseren over energiebesparende oplossingen. Laten we samenwerken voor een groenere, kosteneffectievere toekomst voor jullie VvE. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
 

Veilig en Zeker met TÜV NORD Nederland

Aanmelden voor de lifttraining: www.tuv.nl/lifttraining vermeld bij de opmerkingen de kortingscode: APPARTEMENTENEIGENAAR EN ONTVANG 25% KORTING.

Bekijk deze aanbieding
 
 
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.