Hét VvE-platform voor beheerders, bestuurders en bewoners
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Appartement & Eigenaar
 
 
Online versie
 
 

Verduurzamen is tegenwoordig de norm, maar is dit geheel zonder risico

U kunt er tegenwoordig niet meer aan ontkomen. De drang om te verduurzamen neemt steeds grotere vormen aan.

 
 

NIEUW: Niko DALI-2-gecertificeerde detectoren

Samen met Niko's unieke SnapFit-montagesysteem, de ingebouwde 2-wegs-Bluetooth®-communicatie en de intuïtieve Niko detector tool app en het detectorportaal maken de nieuwe detectoren het erg eenvoudig voor installateurs, voorschrijvers en eindgebruikers om duurzame meerwaarde, comfort en energie-efficiëntie aan hun projecten toe te voegen.

Bekijk dit product
 
 

Zonnepanelen zelf controleren

Hoe doe je dat? TÜV NORD Nederland helpt, wij maken betrouwbaarheid aantoonbaar.

Lees meer
 
 

Vercoma Communicatie Systemen en CiPiO pakketautomaten gaan samenwerken.

Vercoma Communicatie Systemen en CiPiO pakketautomaten gaan samenwerken om entrees van appartementencomplexen in één klap te organiseren. Onder de naam Access & Parcels gaan de twee bedrijven namelijk geïntegreerde oplossingen aanbieden voor toegangsbeheer én pakkettenontvangst.

Klik hier
 
 
 
 

Ondersteuning bij verduurzamen van VvE's

Steeds meer VvE’s kloppen aan bij hun beheerder met vragen over verduurzaming. Welke maatregelen hebben écht zin? Hoeveel gaat dat kosten en wat levert het op? Hoe lang gaat een verduurzamingstraject duren? En hoe hoog wordt de nieuwe energierekening?

Meer weten
 
 

Toegangscontrole oplossingen voor woningen

Verhoog de veiligheid van uw appartementencomplex door afscheid te nemen van mechanische sleutels! Vervang eenvoudig de huidige sleutelschakelaar bij de voordeur om voor een wandlezer met slimme sleutelhangers.

Ook omschakelen
 
 

Vraagbaak over VvE-financiën

De Kascommissiegids voor de VvE en de gids Financiën van de VvE zijn praktische boeken voor kascommissies, bestuursleden van VvE’s en VvE-beheerders. Bestel snel de kaskommissiegids 2023

Bekijk de prijs
 
 
CONTACT/OVERZICHT/ADVERTEREN


© 2023 - Wonen Media B.V.

Je ontvangt dit bericht omdat je bent aangemeld voor onze nieuwsbrief. Je kunt je AFMELDEN als je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.