FireAngel 230 volt optische rookmelder

De FireAngel SM-F-1EU 230 volt optische rookmelder is zuinigste rookmelder in zijn soort, hij verbruikt in 10 jaar tijd slecht 4,29 kw. Dat is gemiddeld 20x zuiniger dan de meeste rookmelders die vandaag de dag bij nieuwbouw of renovatie toegepast worden.

Zeer betrouwbaar en vooral veilig

Met de komst van de SM-F-1EU 230V optische rookmelder is de innovatieve Thermoptektechnologie eindelijk ook verkrijgbaar voor huizen/appartementen die na 2003 zijn gebouwd of gerenoveerd.

Thermoptektechnologie is een combinatie van optische sensorruimte en thermische detectie. De melder is geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur, maar door de constante temperatuurcontrole kan de melder ook een uitslaande brand aanzienlijk sneller detecteren dan een elke andere standaard rookmelder.

Optioneel is de rookmelder te voorzien van het unieke Wi-Safe 2 draadloze systeem van FireAngel waarmee u de rookmelder draadloos koppelt  aan maximaal 50 andere melders van hetzelfde merk, ook bijvoorbeeld aan een FireAngel draadloze koolmonoxidemelder, een flitslamp met trilplaat voor doven en slechthorenden of een afstandsbediening voor testen/pauzeren van alarmen en het lokaliseren van rookmelders die als eerste alarm geven.

Daarnaast zijn er ook nog draadloze modules verkrijgbaar voor Z-Wave en Zigbee netwerken. 

Eigenschappen FireAngel SM-F1-EU

  • 230V netvoeding
  • Thermoptek technologie(detecteert sneller dan elke andere rookmelder)
  • 10 jaar niet verwijderbare back-up batterij 
  • Optioneel draadloos doorkoppelen tot 50 x FireAngel rook-, hitte- & koolmonoxidemelders op één netwerk
  • Een knop voor test en pauze functie
  • Sleep Easy: leeg batterij signaal 8 uur uitschakelen(maximaal 10 keer)
  • Extreem lage stand-by spanning

Uw huidige rookmelders zijn ouder dan 10 jaar?

Neem dan contact met ons op en vraag ons om een offerte voor het vervangen van uw huidige 230 volt rookmelders. Deze moeten elke 10 jaar vervangen worden. Bijkomend voordeel van de FireAngel SM-F1-EU rookmelder is dat de bodemplaat die wij monteren over 10 jaar ook nog compatibel is met de nieuwe rookmelders die dan de oude weer vervangen, dat scheelt aanzienlijk in de vervangkosten.

Bedrijvengids Geplaatst door
NaQuBo Comfort en Veiligheid

NaQuBo Comfort en Veiligheid

De Wetering 90, 1741DK  SCHAGEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.