LED VERLICHTING

ExcelTech verlicht uw kosten! Wij zijn leverancier van hoogwaardige LED verlichting. Toepassing: o.a. parkeergarages. Ook de nood- en vluchtwegverlichting.
LEES VERDER

LED VERLICHTING


ExcelTech is leverancier van hoogwaardige Led- en noodverlichting.

In veel parkeergarages hangen nog de oude, energieslurpende, TL buizen. Veelal branden deze ook nog eens 24uur per dag. Hiervoor zijn tegenwoordig mooie duurzamere oplossingen in Ledverlichtingsvarianten.

Dit geldt niet alleen voor de standaard verlichting in de garage. Maar eveneens voor de nood- vluchtwegverlichting, de buiten- gevelverlichting, de bergingsverlichting en de verlichting in de trappenhuizen en galerijen.

Verlichting is veelal de grootste energieverslinder voor een VvE! Door een energiezuinige Led-investering te doen merkt u dat niet alleen in uw portemonee, maar zorgen we met z’n allen ook voor een beter leefklimaat.

Naast het leveren en installeren van de verlichting verzorgen wij veelal in parkeergarages ook een 'slimme regeling'. Een besparing op de besparing. Een reductie van 75% t.o.v. de oude conventionele TL verlichting is realiseerbaar, wij voeren dat graag voor u uit.


Door ExcelTech veel toegepast

Uitsluitend A-kwaliteit lampen
Lampen met keurmerk
Led TL met wel >50.000 branduren
Led panelen (veelal in winkels en kantoren)
Led downlight inbouw/opbouw

Voordelen van ExcelTech-Ledverlichting

Energiezuinig, minder stroomverbruik
Zeer lange levensduur
De ledlampen geven direct vol licht
De ledlampen worden niet heet
Vele soorten kleuren lampen
Vele soorten afmetingen
Stevig en robuuste armaturen, schokbestendig
Dimbare uitvoering mogelijk
Geen kwik in de lampen

Denkt u aan een verduurzaming van uw verlichting? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Wij bekijken graag uw situatie, stellen een verlichtingsplan op en zorgen geheid voor energiereductie!


klik hier voor meer informatie...

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Johannes-Hoogendoorn 4 jaar geleden

Ik verbaas me er altijd over dat led verlichting slechts gestaag ingang vindt in de Nederlandse markt. Er zijn zoveel voordelen aan het hebben van led (energiebesparing is er daar slechts eentje van. Zodra er meerdere aanbieders zijn zal ook het assortiment breed worden aangepast aan de noden van een ieder. Zo werd ik aangeraden om voor sfeerverlichting led downlighter te nemen. http://www.led-power.nl/downlights.html

ExcelTech
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van ExcelTech.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.