Wibeee

De WIBEEE-productserie is ontworpen om energieverbruik te meten. Energiemonitoring: Snel. Compleet. Beschikbaar.

Geplaatst door: Conduct

Wibeee

 

De WIBEEE-productserie is ontworpen om energieverbruik te meten. Met WIBEEE ziet u uw energieverbruik per apparaat of energie levering vanaf uw zonnepaneel installatie in één oogopslag op uw mobiele telefoon of computer; het is een analysetool en een energie management systeem op basis van uw bestaande infrastructuur. Zowel residentieel als zakelijk.

Met WIBEEE verzamelt u informatie wat u kunt gebruiken om uw energieverbruik aan te passen. Het is ook zeer eenvoudig om met WIBEEE te bepalen hoeveel PV panalen er noodzakelijk zijn om uw energiebehoefte af te dekken. WIBEEE kan ook worden gebruikt om optimalisatie door te voeren, strategieën en doelstellingen te definiëren en besparingen te kwantificeren.


WIBEEE is niet alleen een analysetool, maar ook een energie beheersysteem dat kan worden gebruikt om eenvoudig het verbruik te beheren.
Zodra onnodig verbruik is gedetecteerd of de doelstellingen voor energiebesparing zijn ingesteld kan WIBEEE de machine of het huishoudapparaat ontkoppelen waarvoor consumptie moet worden gerationaliseerd met de WIBEEE-Plug. WIBEEE is een eenvoudige oplossing om communicatie tot stand te brengen tussen energieverbruikende apparaten. U kunt eenvoudig uw verbruik controleren en aan uw behoefte aanpassen.

WIBEEE is zeer geschikt voor de installateur of gebruiker die geen dure analyzer wil aanschaffen of weinig inbouwruimte heeft. Installatie is zeer eenvoudig, binnen 10 seconden klikt u de WiBEEE direct op de installatie-automaat. Vervolgens verzamelt WIBEEE de gegevens over uw energieverbruik, converteert en verstuurt deze via een draadloze Wi-Fi verbinding. Via uw laptop, PC, smartphone of tablet kunt u de informatie, vanaf iedere locatie, inzien. Zo weet u precies op welke gebruiker er nog te besparen valt.

WIBEEE:

 • Een-fase en driefase uitvoering leverbaar (tot 63A)
 • Geschikt voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen
 • Weergave van zowel historische gegevens als real-time metingen
 • Data toegankelijk via App of webserver (lokaal, in de cloud, mobiel of via de Circutor PowerStudio SCADA software)
 • Meerdere WIBEEE’s tegelijk te gebruiken
 • Zeer compact (1-fase: 50 x 49 x 50 mm/3-fase 50 x 80 x 50 mm )
 • Eenvoudige installatie
 • Geen kabels nodig
 • Nauwkeurige data
 • De gegevens zijn vanaf iedere locatie in te zien
 • Mogelijkheid om data te vergelijken. Hierdoor is vast te stellen of de genomen besparingsmaatregelen effectief zijn.

Wibeee Max

WIBEEE is een “in the cloud” toepassing, die toegankelijk is met de computer, tablet of smartphone. U hebt 24/7 toegang tot de gegevens via het WIBEEE platform. Met de gebruiksvriendelijke interface kunt u in één oogopslag het volledige energieverbruik van uw bedrijf of woning analyseren. Alle door Wibeee verzamelde parameters kunnen worden weergegeven, vergeleken en zelfs geëxporteerd naar bestanden in Excel formaat.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Conduct

Conduct

Aalborg 4, 2993 LP  Barendrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.