..........
shadow_fix

Dakbedekkingen

Een dakrenovatie gaat dikwijls samen met isolatiewerkzaamheden.

Energiebesparing op het dak?

Een dakrenovatie gaat dikwijls samen met isolatiewerkzaamheden. Wanneer uw dak toe is aan een opknapbeurt is dat hét moment meteen iets aan het isolatiepakket te doen! Hoeveel isolatie kan er op het dak, hoeveel isolatie heb ik nodig vraagt u zich misschien af? Laat ons u op weg helpen. Wij geven een gratis advies en maken een scherpe offerte.

Bel ons voor een afspraak 06 411 993 08

 

 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Zo belangrijk is goede dakisolatie

  isolatie

  Warme lucht stijgt op. Bij een niet goed geïsoleerd dak betekent dat dus onnodig veel warmteverlies, zo’n 30%. Zonde! Onnodig warmteverlies tegengaan? Zorg dan voor een goede dakisolatie.

 • Energiezuinig verbouwen extra aantrekkelijk

  energie

  Verbouwen is aantrekkelijker geworden door financiële steun van de overheid voor energiebesparing. Een bedrijf dat isolatie aanbrengt aan het dak, de gevel of de vloer mag een laag btw-tarief rekenen. Isolatieglas is te koop met subsidie.

 • Bewust bezig met dakisolatie

  energie

  Iedereen weet dat de meeste warmte in het huis via het dak verloren gaat. Door slecht geïsoleerde daken verdwijnt vijfendertig procent van de warmte de lucht in.

 • Na-isolatie

  energie

  In een volledig ongeïsoleerde woning verdwijnt meer dan de helft van de aangevoerde energie door de 'schil' van de woning naar buiten. Na-isolatie is dan ook van het grootste belang.

 • Groen op het dak

  dak

  De zoektocht naar duurzame energie komt steeds nadrukkelijker opzetten. Een veelgebruikte oplossing op dit gebied zijn groendaken. Het bedekken van platte daken met levende planten staat niet alleen voor een leuk uitzicht, het is ook goed voor het milieu.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam