FireAngel WST-630-BNLT

De FireAngel WST-630-BNLT rookmelder kan draadloos koppelen tot wel 50 rook-, koolmonoxide- en hittemelders. Ideaal voor appartement en complexen.
LEES VERDER

Omschrijving en kenmerken

 FireAngel Draadloos Koppelbare Rookmelder WST-630T

De rookmelder die draadloos kan koppelen met de buren

De FireAngel WST-630T is de meest betrouwbare (huis) rookmelder van dit moment. Monteer deze rookmelder huiskamer, de hal en op de overloop en koppel ze draadloos aan elkaar. Wilt u het echt goed doen monteer dan ook een rookmelder in de slaapkamers. Zeker die van jonge kinderen en baby's. Rook is voor kinderen extra gevaarlijk en kan voor blijvende gezondheidsschade zorgen, ook al is het maar een klein beetje rook.

Door het draadloos koppelen van deze rookmelder in een woning zullen alle gekoppelde rookmelders alarm slaan als een van hen rook of vuur ontdekt. Hierdoor bent u direct op de hoogte en kan u actie ondernemen en vluchten.

Koppel de rookmelders met aangrenzende huizen of appartementen en breng daarmee uw buren op de hoogte van een noodsituatie, zo kunnen buren elkaar helpen als er brand is, mensen die slecht ter been zijn of hulpbehoevend kunnen zo op tijd in veiligheid gebracht worden.

Geen alarm bij het koken

U kunt deze rookmelder ophangen in een ruimte die aan de keuken grenst waar eventuele kookdampen kunnen binnendringen, omdat de melder hier niet op reageert, deze slimme rookmelder reageert alleen op een combinatie van rook en warmte. Geen vals alarm meer bij het koken.

10 jaar waakzaam met lithium batterij

De FireAngel WST-630T rookmelder is tevens voorzien van een niet wisselbare lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar en schakelt automatisch in na montage op de meegeleverde montageplaat. Deze rookmelder heeft een gebruiksduur van 10 jaar. Er staat een datum op de rookmelder die aangeeft wanneer u hem moet vervangen. Dus 10 jaar lang geen piepjes in de nacht van lege batterijen, geen risico en irritatie.

Eenvoudig draadloos koppelbaar

Deze koppelbare FireAngel rookmelder is eenvoudig draadloos koppelbaar. Als u bijvoorbeeld twee van deze rookmelders thuis ophangt, bijvoorbeeld op de begane grond en op de overloop, dan zullen de melders constant met elkaar in verbinding staan en als een van hen rook of brand detecteerd zullen ze beide alarm slaan. Als u op een van de melders de grote knop indrukt zal alleen het alarm van de melder die het eerst rook waarnam blijven klinken, de overige rookmelders zullen in pauzestand gaan. Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage en beschikt de melder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en storingssignalen.

De FireAngel WST-630 is leverbaar zonder montage voor € 59.95,- incl. btw.

Wij kunnen door heel Nederland leveren en indien gewenst ook montage uitvoeren, de montagekosten zijn afhankelijk van het aantal te monteren rookmelders en eventuele overige producten.

Neemt u voor meer informatie vrijblijvend contact op met ons!

De rookmelder die draadloos kan koppelen met de buren

Geen alarm bij het koken

10 jaar waakzaam met lithium batterij

Eenvoudig draadloos koppelbaar

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
NaQuBo Comfort en Veiligheid
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van NaQuBo Comfort en Veiligheid.