KLEINEBLUSMIDDELEN

ExcelTech is graag uw partner voor de jaarlijkse controle- en onderhoudswerkzaamheden aan uw kleineblusmiddelen, zoals: brandblussers, slanghaspels etc.

Geplaatst door: ExcelTech

KLEINEBLUSMIDDELEN


ExcelTech verzorgt de levering, het onderhoud en controles aan kleine blusmiddelen in parkeergarages en gebouwen.

Vanwege wij dagelijks werkzaam zijn in stallings- en parkeergarages aangaande (brand)veiligheidsinstallaties, zoals: RWA ventilatie, CO-LPG gasdetectie en brandmeldinstallaties, is ons in het verleden vaak de vraag gesteld om de onderhouds- en controle werkzaamheden aan de brandpreventiemiddelen uit te voeren.

Hieraan hebben wij dan ook gehoor gegeven en voeren, door vakkundig geschoolde monteurs, voor vele gebouweigenaren en VvE’s de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden uit.


Wat wordt verstaan onder brandpreventiemiddelen
Brandpreventiemiddelen zijn er om bij een beginnende brand die met water kan worden geblust (Klasse A) of de brand te vertragen tot de brandweer is gearriveerd. Om bij een brand (en calamiteit) snel en via de juiste route te kunnen vluchten is er nood-vluchtwegverlichting aangebracht.

Let op, te allen tijde geldt, denk aan uw eigen veiligheid. Gebouw, inboedel en persoonlijke bezittingen zijn natuurlijk hartstikke belangrijk, maar niks waard vergeleken met uw eigen gezondheid!


Wat zijn brandpreventiemiddelen
Handbrandblussers
Verrijdbare blussers
Brandslanghaspels
Droge blusleidingen
Noodverlichting
Vluchtwegverlichting

Blusmiddelen in ons leveringspakket
Handbrandblussers
Verrijdbare blussers
Brandslanghaspels

Levering & vervanging
Wanneer wij de onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan bovengenoemde kleine blusmiddelen verzorgen wij voor u de levering en vervanging wanneer einde levensduur bereikt is. Installatie geschiedt door vakkundig geschoolde monteurs.


Lees meer over brandveiligheid en ExcelTech...

Bedrijvengids Geplaatst door
ExcelTech

ExcelTech

Lingewei 69, 4004 LK  Tiel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.