Circulair kunststof straatmeubilair

Wij leveren hoogwaardige kunststof straatmeubels en speeltoestellen voor voornamelijk publieke toepassingen. Denk hierbij aan scholen, speeltuinen tot aan campings. Ons assortiment kent veel keuze en optioneel is maatwerk natuurlijk ook mogelijk.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Circulaire kunststof speeltoestellen en straatmeubels

Hoogwaardige kunststof speeltoestellen en straatmeubilair gemaakt van gerecycled kunststof die na hun lange theoretische levensduur weer volledig recyclebaar zijn. Door zeer selectief te zijn met de gebruikte kunststoffen (PE afkomstig van gerecyclede PET flessen) kan een hoogwaardig product worden gerealiseerd met minimale concessies op esthetisch gebied door vervuiling. De producten zijn door en door gekleurd en optioneel te verankeren (benodigd voor publieke toepassingen). Er zijn een groot aantal verschillende meubels leverbaar, van modern tot klassiek. Alle kunststof speeltoestellen zijn ontworpen volgens de Europese EN 1176 veiligheidsnorm.

Kies voor kleur!

Vaak zien zit- & speelmeubels gemaakt van gerecycled kunststof er wat grauwig uit en zijn ze alleen leverbaar in de kleuren zwart, grijs, donkergroen of bruin. Door kunststof te gebruiken met een zeer hoge zuiverheid is het mogelijk kunststof door en door te kleuren in bijna iedere kleur. De hoge dichtheid van het materiaal zorgt er tevens voor dat de toestellen minder snel vies worden en daardoor minder onderhoud behoeven. Volg het bijgeleverde inspectieschema om het meeste uit de toestellen te halen. Gezien het toestel geen beits of verf behoeft hoeven ze alleen worden afgenomen met een spons of hogedrukreiniger. Het ontwerp en materiaal maakt de toestellen bijzonder slagvast, ze zijn dan ook “hufterproof” te noemen. De toestellen worden als bouwpakket geleverd en is met simpel gereedschap snel in elkaar te zetten.

De voordelen op een rijtje

  • Makkelijk in onderhoud
  • Hufterproof
  • In veel verschillende kleuren leverbaar
  • Verfen of beitsen niet nodig
  • Volledig recyclebaar
  • Te verankeren (indien gewenst/vereist)

Over Fiberplast Circulair - leverancier van hoogwaardige circulaire alternatieven

Fiberplast Circulair levert al meer dan een decennium hoogwaardige recycling alternatieven voor o.a. in de (tuin)bouw, sport en logistieke sector. Onder de merknamen Envirostreet kunststof straatmeubilair en Enviroplay kunststof speeltoestellen verkopen wij hoogwaardige alternatieven voor hout, beton en staal. Wij onderscheiden ons hierbij door de vele maatwerk en kleuropties. Over de jaren heen hebben wij diverse bedrijven, scholen en campings in Nederland en België mogen voorzien van onderhoudsarme kunststof speeltoestellen. Denk hierbij aan veertoestellen, kruiptunnels tot aan speelhuisjes. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, we hebben een wereld aan ervaring en kennis in huis en helpen u graag op weg.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.