Custom Design Vinyl Sportvloer

Een Custom Design Vinyl sportvloer is een mooie toevoeging voor iedere sportomgeving. Of het nou een sportschool, crossfit box of fysiopraktijk betreft. Het ontwerp is volledig af te stemmen op uw persoonlijk wensen.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Custom Design Vinyl sportvloer - Uniek en hygienisch.

Onder Envirosport, onderdeel van Fiberplast Circulair, leveren wij al jaren veel maatwerk vloeroplossingen voor sportomgevingen. De laatste jaren hebben wij gemerkt dat er meer en meer wens is naar iets “unieks” in de sportschool. De wensen ten aanzien van de vloer worden meer klantgericht, dit houdt in dat het meer moet samenvallen met hun huisstijl, de omgeving of het type gebruik. Een maatwerk sprinttrack of belijning zijn al een goede stap in die richting. Voor een echte maatwerk oplossing hebben wij echter nu ook een maatwerk Custom Design Vinyl sportvloer aanbieden. Met deze dunne en slijtvaste sportvloer oplossing kun je qua ontwerp vrijwel alle kanten op.


Enkele voordelen Custom Design Vinyl sportvloer
- Volledig op de wensen van de klant aan te sluiten
- Slijtvast
- Anti-slip
- Hygiënisch
- Snel te reinigen
- Lange levensduur

Deze vloer heeft een gripvast oppervlak dat door de hoge dichtheid goed en grondig te reinigen is. Het is met name geschikt voor omgevingen waar training apparatuur staat, groepslessen worden gegeven of gewoon voor loop- & werkomgevingen. Het is niet geschikt voor omgeving waar getraind wordt met zware gewichten, deze kunnen namelijk de vloer beschadigen, wat natuurlijk zonde is. Dit product is speciaal gemaakt voor de Europese markt en is dan ook CE gecertificeerd. Stem vooraf met ons af wat uw wensen zijn en lever, indien nodig, hoogwaardige afbeeldingen, kleur codes en pdf’s aan. Dit zal het eindresultaat alleen maar ten goede doen. Voor meer informatie hierover kunt u onze websitepagina bezoeken.


Over Envirosport sportvloeren
Onder de naam Envirosport levert Fiberplast Circulair al vele jaren sportvloeren voor onder andere sportscholen, crossfit boxen tot aan fysiopraktijken. Wij hebben al honderden sportlocaties in Nederland & België mogen voorzien van een mooie vloer. Ook voor specialistische oplossingen ten aanzien van akoestiek en het voorkomen van geluidsoverlast kunnen wij een uitkomst bieden. Iets wat maar al te vaak voorkomt bij met name stedelijke sportomgevingen. In overleg met de klant komen wij bijna altijd wel tot een geschikte vloeroplossing. Vrijwel al onze producten zijn van Europese afkomst en voldoen aan de strenge Nederlandse en Europese normen ten aanzien van bijv. PAK’s of Carbon Black. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, onze experts staan u graag vrijblijvend te woord.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.