Draaideur automaten

Draaideuraandrijvingen turnMaster
LEES VERDER

De door een microprocessor gecontroleerde electromechanische draaideuraandrijving turnMaster past zich gemakkelijk aan de individuele vereisten van de specifi eke locatie aan. Zijn design en constructie zorgen voor een betrouwbare en uiterst geruisloze werking. 

Lees meer...

Draaideuraandrijving voor vloerinbouw swingMaster DTU

Transparantie en onzichtbare techniek, gecombineerd met functionaliteit en prestatievermogen: De draaideuraandrijving voor vloerinbouw swingMaster DTU van GU Automatic biedt architecten en ontwerpers een unieke mogelijkheid voor innovatieve automatisering van deuren. 

Lees meer...

Draaideuraandrijving ESD 127

 

Compact vormgegeven draaideurautomaat voor personenverkeer. De uiterst krachtige elektromechanische aandrijving DFA 127 Full Power is fluisterstil in het gebruik (maximaal 18 dB) en geschikt voor het automatiseren van draaiende deuren met een openingshoek variërend van 70° tot 115°. 

Lees meer...

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Entrance Service Direct
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van Entrance Service Direct.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.