Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Hollandsche Manege op de schop

12 december 2019
Midden in het centrum van Amsterdam, op een steenworp afstand van het Leidseplein en grenzend aan het Vondelpark bevindt zich een goed bewaard geheim.
LEES VERDER

Een onopvallende toegangspoort in de Vondelstraat geeft toegang tot de mooiste stadsmanege van Europa: De Hollandsche Manege.

Het monumentale complex tussen de Overtoom en de Vondelstraat in Amsterdam was begin dit jaar nog behoorlijk vervallen. Het achterstallig onderhoud was dermate omvangrijk dat er een bedrag van rond de twee miljoen nodig was om een en ander in ere te herstellen. Dankzij Architect André van Stigt is dat laatste meer dan geslaagd: hij heeft ervoor gezorgd dat de manage weer toekomst heeft. De paarden hebben nu veel meer ruimte, het gebouw heeft zijn grandeur terug. Het complex is een Levend Paardenmuseum, een plek waar mensen kunnen kennismaken van de klassieke rijkunst en haar geschiedenis. Voor een veilige daktoegang heeft Van Stigt gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. Dit luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. Daarnaast kent het dakluik:

· een weer- en windbestendige afwerking
· veilige bediening
· 10 jaar garantie
· bewezen hoge isolatiewaarde
· elektrische bediening met twee krachtige motoren

Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

www.gorterluiken.nl

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES