Isolerende en tochtdichte deuren!

Een deur is maar gewoon een deur tot er TOCHT op de loer ligt!3 van de 4 woningen in Nederland zijn nog niet goed geïsoleerd, Dat kan beter! Goede isolatie en dichtingen zorgen voor een prettig en comfortabel huis en een lagere energierekening.

Geplaatst door: GND garantiedeuren

Waarom nieuwbouw en Nul op de meter wel en bestaande woningen niet?

Voor nieuwbouw is de BIJNA ENERGIE NEUTRAAL GEBOUW-eis duidelijk en bij grootschalige renovatie naar NUL OP de METER is er ook geen twijfel en wordt minimaal een 54 mm dikke deur toegepast. Het contrast met regulier onderhoud van woningen of upgrade naar energielabel B is daar tegenover groot. In veel gevallen wordt bij vervanging van de deuren of het nu gaat om de voordeur, tuindeur of balkondeur gewoon een deur als bestaand (38mm dunne deur) terug geplaatst.  

Kleine investering
Een beter isolerende 54 mm dikke deur die minder tocht en ook nog eens beter presteert op het gebied van inbraak en geluidsisolatie wordt door eigenaren vanuit kostenoogpunt vaak gezien als duurder. Vergeten wordt dat met een kleine investering juist voldaan wordt aan de lange termijn doelstelling om woningen allemaal goed te isoleren. Bovendien maakt het de woning een stuk prettiger en comfortabeler voor de bewoners en zal dit leiden tot een vermindering van klachten.

Herkenbaarheid
Deuren van bij GND aangesloten fabrikanten zijn te herkennen aan het garantie- en zekerheidslabel in de hangzijde van de deur. Daarmee zijn eenvoudig de afkomst en prestaties op het gebied geluid-, brand-, rook- en inbraakwerendheid van de deur en kozijn te controleren.

Bedrijvengids Geplaatst door
GND garantiedeuren

GND garantiedeuren

Postbus 841, 6800 AV  Arnhem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van GND garantiedeuren
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.