Kunststof parkbanken

Hoogwaardige kunststof parkbanken voor de openbare ruimte. Gemaakt van door-en-door gekleurd HDPE dat voornamelijk bestaat uit gerecyclede PET-flessen. Groot aantal parkbank uitvoeringen leverbaar.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Kunststof parkbanken

Kunststof parkbanken die volledig recyclebaar zijn maar toch betaalbaar? Het duurzame parkmeubilair van Envirostreet voldoet aan deze eigenschappen. De producten worden namelijk gemaakt van gekleurd HDPE afkomstig uit gerecycled consumentenafval. De banken hebben een zeer lange levensduur en zijn hierna weer volledig te hergebruiken. Ten opzichte van meer traditionele materialen zoals hout of beton, heeft kunststof enkele technische en esthetische voordelen. Zo zijn de door-en-door gekleurde zitmeubels zeer bestendig tegen buiteninvloeden, behoeven ze veel minder onderhoud en hecht verf- of olie zich moeilijk aan het oppervlak. Hoewel de banken in aanschaf dan wel iets duurder zijn, verdienen ze zich over tijd vrijwel altijd terug in termen van levensduur en onderhoudskosten.

Ontwerp

Onze kunststof parkmeubels zijn zo ontworpen om zo vandalismebestendig, onderhoudsarm en hygiënisch mogelijk te zijn. De banken hebben standaard een zwart frame dat lijkt op gietijzer. Afhankelijk van het type bank, zijn ze de zit- en leunplanken in diverse houtachtige kleuren te verkrijgen. Ze passen vaak in een veelvoud van stedelijke of landelijke omgevingen. Wij hebben ze onder andere al geleverd aan een groot aantal speelplaatsen, zwembaden, vakantieparken, sportverenigingen en scholen. De banken zijn optioneel te verankeren, dit is voor toepassing publiek toegankelijke omgevingen verplicht. De verankering beugels kunnen wij voor een kleine meerprijs natuurlijk meeleveren.

Voordelen Envirostreet kunststof straatmeubilair op eenrijtje:

  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast
  • Hygiënisch (goed grondig te reinigen)
  • Vandalismebestendig
  • Geschikt voor de openbare ruimte
  • Volledig recyclebaar

Envirostreet

Wij leveren onder de naam Envirostreet reeds al meer dan 10 jaar hoogwaardige zitmeubels voor buiten ruimtes aan zowel bedrijven, instanties als overheden in geheel Nederland en België. Als basismateriaal voor deze producten gebruiken we uitsluitend gerecycled materiaal dat na gebruik weer volledig recyclebaar is. Zo wordt er bij de parkbanken uitsluitend HDPE gebruikt afkomstig van gerecyclede PET flessen (denk hierbij aan melk- en wasmiddel flessen). Dit maakt onze circulaire parkmeubels zeer geschikt voor omgevingen of ruimtes waar voldoen moet worden aan bepaalde duurzaamheidcriteria. Een deel van ons assortiment is te vinden in onze webshop speelplaatsinrichting.nl

Fiberplast Circulair

Als bedrijf specialiseert Fiberplast Circulair zich met name op duurzame alternatieven voor hout, staal of beton. Hierbij neemt service en communicatie het voorschot. Zo reageren wij vaak binnen een werkdag en kunnen wij, indien er wordt voldaan aan de minimale afname, vaak nog veel doen ten aanzien van maatwerk oplossingen. Niet voor niks streven wij ernaar toe om op korte termijn de eerste echte circulaire groothandel in Nederland te worden! Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Fiberplast Group
Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.