Oktober Woonmaand Actie

De zomer is afgelopen, dat betekent dat men weer veel tijd binnenshuis doorbrengt. De ideale tijd om eens naar je interieur te kijken! Daarom is er bij Totaaltegel de Oktober Woonmaand Actie: betaal maar 9% BTW op keramische vloer- en wandtegels!

Geplaatst door: Totaaltegel

Betaal maar 9% BTW op veel keramische vloer- en wandtegels

Profiteer nu van deze actie van Totaaltegel! Ben je op zoek naar een mooie houtlook vloer of leuke Portugese tegels voor in de keuken? Bekijk dan nu onze actie, je betaalt nu namelijk geen 21% maar 9% BTW!

In onze showrooms in zowel Hegelsom als Vianen staan we je graag te woord. We voorzien je van advies en kunnen veel tegels laten zien. Ben je op zoek naar een specifieke tegel en wil je deze in de showroom komen bekijken? Informeer dan even van tevoren in welke showroom deze tegel aanwezig is!

Grote merken direct geïmporteerd

Wij importeren de mooiste en grootste merken direct bij de fabrikant, hierdoor kunnen wij altijd een eerlijke prijs garanderen. Denk bij deze merken aan bijvoorbeeld Cotto D'Este, Ergon, Sant'Agostino, CIR, Colli en Provenza. Veel van deze merken zijn in onze showrooms te bezichtigen!

Bedrijvengids Geplaatst door
Totaaltegel

Totaaltegel

Stationsstraat 162, 5963 AC  Hegelsom

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.