Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Oktober Woonmaand Actie

03 oktober 2019
De zomer is afgelopen, dat betekent dat men weer veel tijd binnenshuis doorbrengt. De ideale tijd om eens naar je interieur te kijken! Daarom is er bij Totaaltegel de Oktober Woonmaand Actie: betaal maar 9% BTW op keramische vloer- en wandtegels!
LEES VERDER

Betaal maar 9% BTW op veel keramische vloer- en wandtegels

Profiteer nu van deze actie van Totaaltegel! Ben je op zoek naar een mooie houtlook vloer of leuke Portugese tegels voor in de keuken? Bekijk dan nu onze actie, je betaalt nu namelijk geen 21% maar 9% BTW!

In onze showrooms in zowel Hegelsom als Vianen staan we je graag te woord. We voorzien je van advies en kunnen veel tegels laten zien. Ben je op zoek naar een specifieke tegel en wil je deze in de showroom komen bekijken? Informeer dan even van tevoren in welke showroom deze tegel aanwezig is!

Grote merken direct geïmporteerd

Wij importeren de mooiste en grootste merken direct bij de fabrikant, hierdoor kunnen wij altijd een eerlijke prijs garanderen. Denk bij deze merken aan bijvoorbeeld Cotto D'Este, Ergon, Sant'Agostino, CIR, Colli en Provenza. Veel van deze merken zijn in onze showrooms te bezichtigen!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Totaaltegel
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES