Parkeergarages

Alles in de grip, ook bij parkeren.
LEES VERDER

Veilig onderweg

Na een flinke regenbui is menig parkeergarage nat van de regen. Ofwel het water loopt plaatselijk naar binnen ofwel de nattigheid komt via de autobanden de garage in. En een natte betonvloer kan gevaarlijke situaties opleveren, zeker als deze plaatselijk glad is. In dat geval leidt dat tot onverwachte uitschuivers met mogelijk letsel tot gevolg.
Omdat parkeergarages aan bepaalde veiligheidsnormen moeten voldoen, wordt de anti-slip methode van DE GRIPMAN succesvol op deze vloeren toegepast. Uitglijden wordt zo tot het minimum beperkt. Bovendien is de parkeergarage na behandeling met de anti-slip methode weer direct toegankelijk voor verkeer.

Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

Je ziet het niet, maar je voelt het wel! De transparante griplaag van DE GRIPMAN is volledig onzichtbaar. Na behandeling van de vloer van de parkeergarage is er optisch dus niets veranderd. Het resultaat is wel direct voelbaar en bezoekers kunnen de garage direct weer betreden.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Vloer care BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.