Parkeergarages

Alles in de grip, ook bij parkeren.

Geplaatst door: De Borstelman

Veilig onderweg

Na een flinke regenbui is menig parkeergarage nat van de regen. Ofwel het water loopt plaatselijk naar binnen ofwel de nattigheid komt via de autobanden de garage in. En een natte betonvloer kan gevaarlijke situaties opleveren, zeker als deze plaatselijk glad is. In dat geval leidt dat tot onverwachte uitschuivers met mogelijk letsel tot gevolg.
Omdat parkeergarages aan bepaalde veiligheidsnormen moeten voldoen, wordt de anti-slip methode van DE GRIPMAN succesvol op deze vloeren toegepast. Uitglijden wordt zo tot het minimum beperkt. Bovendien is de parkeergarage na behandeling met de anti-slip methode weer direct toegankelijk voor verkeer.

Je ziet het niet, maar je voelt het wel!

Je ziet het niet, maar je voelt het wel! De transparante griplaag van DE GRIPMAN is volledig onzichtbaar. Na behandeling van de vloer van de parkeergarage is er optisch dus niets veranderd. Het resultaat is wel direct voelbaar en bezoekers kunnen de garage direct weer betreden.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Borstelman

De Borstelman

Reesloot 23 23, 2641 KG  Pijnacker

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.