Voorjaarsactie - Goedkope terrastegels

Het voorjaar staat voor de deur. De zon laat zich steeds vaker zien en de temperatuur gaat langzaam omhoog. De perfecte tijd om je tuin eens aan te pakken! Daarom zijn er nu keramische terrastegels verkrijgbaar bij Totaaltegel vanaf €27,95 p/m² incl. BTW!
LEES VERDER

Prachtige keramische terrastegels

Geef je tuin een nieuwe uitstraling met nieuwe terrastegels. Diverse keramische terrastegels zijn nu afgeprijsd bij Totaaltegel.

De tegels zijn onder te verdelen in een aantal 'looks'. Zo bieden wij onder andere leisteen look, betonlook, quarts look en houtlook terrastegels aan. Door het diverse aanbod aan looks is er altijd wel een terrastegel die in jouw tuin past!

Deze afgeprijsde terrastegels zijn van A-kwaliteit en zijn dus gemaakt van keramiek. Dit wil zeggen dat deze tegels veel voordelen hebben ten opzichte van natuursteen of betonnen tegels. Keramische terrastegels zijn:

  • Krasbestendig
  • Niet vlekgevoelig
  • Niet gevoelig voor kleurveranderingen
  • (Vaak) Antislip
  • Niet gevoelig voor zuren

Wil je de terrastegels komen bekijken? Maak dan even een afspraak op onze website: https://www.totaaltegel.nl/afspraak-maken.

Reacties
Totaaltegel
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.