Wipkippen van Enviroplay

Enviroplay, onderdeel van Fiberplast BV, heeft een divers aanbod van vrolijke, kleurvolle en circulaire wipkippen en wipwappen in haar assortiment.

Geplaatst door: Fiberplast Group

Vrolijke wipkippen & wipwappen

Nieuw in ons assortiment!

Fiberplast Circulair heeft sinds kort een uitgebreid assortiment van leuke wipkippen en wipwappen. De combinatie van slagvast HDPE, roestvrijstalen bevestigingsmaterialen en diverse andere hoogwaardige en vooral veilige onderdelen maken het een extreem leuke, duurzame en slimme keuze voor vrijwel ieder speeltuin, park of schoolplein.


Verkooppunten wipkippen Enviroplay

  • Circulair (na gebruik volledig recyclebaar)
  • 5 jaar garantie op de veer
  • Slag-, slijt- en kleurvast (TUV)
  • Weersbestendig
  • Gripvaste zitjes & handvaten
  • Onderhoudsarm
  • Rot, barst en splintert niet
  • Wij kunnen alles wat u benodigd (bij)leveren


Verankering

De verankeringsset zijn gemaakt van gegalvaniseerd steel en worden geleverd in een lichtgewicht en compact formaat. Ze kunnen toegepast worden in zowel harde als zachte ondergronden. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden


Enviroplay veertoestellen

Op dit moment hebben wij 48 verschillende wipkippen en wipwappen in het assortiment. Op onze buiten speeltuintoestellen pagina kunt u ze allemaal tot in de diepte bekijken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van onze circulaire speeltoestellen. Wij zijn als bedrijf met name sterk ten aanzien van maatwerk en kunnen indien gewenst een totaal pakket leveren.

Bedrijvengids Geplaatst door
Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA  DRACHTEN

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Fiberplast Group
Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.