V-Roots Design Meubilair

Tijdloos en stijlvol meubilair dat is geïnspireerd op de wortels van bomen. Met de vele verschillende elementen kunt u de creativiteit de vrije loop geven.
LEES VERDER

Sterk, robuust en vandalisme bestendig

Het V-Roots meubilair van Fiberplast BV is naar een ontwerp van Studio Teun Fleskens Design geproduceerd. Volgens hen kan V-roots "groeien" binnen de omgeving door de modulaire opbouw. Met alle elementen van dit design meubilair kan men vele mogelijkheden samenstellen in termen van maatvoering en vormen. Zo is er de mogelijkheid tot een persoonlijk ontwerp te komen en verschillende kleurcombinaties toe te passen. De aluminium onderdelen zijn hierbij in alle voorkomende RAL kleuren beschikbaar en de kunststof onderdelen in het zwart, groen, grijs, bruin en beige.

Specificaties:
Het V-Roots design meubilair is ontworpen om zo robuust, grafittiproof en onderhoudsarm te zijn. Zo worden de V-roots banken geleverd met een geanodiseerd aluminium frame met een RVS uitstraling en zwarte recycling kunststof profielen met een gemarmerde oppervlakte structuur. Optioneel bevat het ook tot de mogelijkheden een gepoederd coat en gemoffeld aluminium frame in elke RAL kleur te verkrijgen.

De kunststof profielen zijn robuust en massief en komen in een geanodiseerd aluminium frame. Dus erg milieuvriendelijk, duurzaam en natuurlijk recyclebaar. Bijna alle onderdelen van deze stijlvolle banken zijn tevens demontabel, graffiti bestendig en makkelijk te onderhouden.

Het V-Roots meubilair is standaard verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
• V-Roots type Z1 rechte uitvoering, 3- zits bank
• V-Roots type Z2 rechte uitvoering, 4-zits bank
• V-Roots type Z3 Piggyback uitvoering, 5-zits bank
• V-Roots type Z4 Hoekuitvoering 45º, 3-zits bank
• V-Roots type R1 Rugleuning
• V-Roots type T1 Tafel uitvoering
• V-Roots type V1 Afvalbak

Voor meer informatie zijn alle modellen separaat per model uitgebreid beschreven op Enviroplast merkpagina.

Enkele bekende referenties voor ons zijn:
- Airport Eindhoven
- ASML Veldhoven
- Gemeente Veldhoven groenstrook "De Gender"
- Landal Greenparcs Sluftervallei Texel

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Fiberplast Group BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.