Polaris

Optimaal besparen

Waarom een kelderruimte onnodig 24 uur per dag voluit verlichten? Waarom de buitenverlichting de hele nacht op 100% laten branden? Met de Polaris hoeft dat niet langer! De Polaris kunt u standaard op een LOW level laten branden. Dit betekent: op circa 20% van de capaciteit. Daarbij verbruikt deze slechts 2,5 Watt, terwijl de levensduur van de leds enorm toeneemt. Met een externe PIR, radar, tijdklok of trappenhuisschakelaar schakelt de Polaris over op HIGH level, alleen als dat Ècht nodig is. Zo bespaart u veel energie, zonder in te leveren op veiligheid. LOW level biedt namelijk een voortreffelijke evacuatieverlichting. De Polaris is ook leverbaar met ingebouwde schemerschakelaar.

 

Optimale veiligheid

Omdat de Polaris zeer gelijkmatig vlakken verlicht, is deze ook bijzonder geschikt als noodverlichtingsarmatuur. Bij netspanningsuitval schakelt de armatuur over op batterijvoeding met een brandduur van ruim 6 uur. Aangezien batterijen slecht tegen kou kunnen, is de Polaris voorzien van een batterijverwarming. Zodra het gaat vriezen, worden de batterijen verwarmd, zodat zelfs bij buitentemperaturen van -20 C de batterijen nog hun capaciteit behouden.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Appartement & Eigenaar
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van Appartement & Eigenaar.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.