Polaris

bla

Geplaatst door: Appartement & Eigenaar

Optimaal besparen

Waarom een kelderruimte onnodig 24 uur per dag voluit verlichten? Waarom de buitenverlichting de hele nacht op 100% laten branden? Met de Polaris hoeft dat niet langer! De Polaris kunt u standaard op een LOW level laten branden. Dit betekent: op circa 20% van de capaciteit. Daarbij verbruikt deze slechts 2,5 Watt, terwijl de levensduur van de leds enorm toeneemt. Met een externe PIR, radar, tijdklok of trappenhuisschakelaar schakelt de Polaris over op HIGH level, alleen als dat √ącht nodig is. Zo bespaart u veel energie, zonder in te leveren op veiligheid. LOW level biedt namelijk een voortreffelijke evacuatieverlichting. De Polaris is ook leverbaar met ingebouwde schemerschakelaar.

 

Optimale veiligheid

Omdat de Polaris zeer gelijkmatig vlakken verlicht, is deze ook bijzonder geschikt als noodverlichtingsarmatuur. Bij netspanningsuitval schakelt de armatuur over op batterijvoeding met een brandduur van ruim 6 uur. Aangezien batterijen slecht tegen kou kunnen, is de Polaris voorzien van een batterijverwarming. Zodra het gaat vriezen, worden de batterijen verwarmd, zodat zelfs bij buitentemperaturen van -20 C de batterijen nog hun capaciteit behouden.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Appartement & Eigenaar

Appartement & Eigenaar

Rijksstraatweg 27, 1969 LB  Heemskerk

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.