Tuinkamers

Tuinkamers: intens genieten van elk seizoen. Heerlijk buiten zitten in oktober, genietend van een zachte najaarszon. Geen zuchtje wind, geen kou.
LEES VERDER

Het hele jaar buiten zitten: te mooi om waar te zijn?

Heerlijk buiten zitten in elk seizoen, genietend van elke zonnestraal. Geen zuchtje wind, geen kou. Dat kan met een tuinkamer van Metalura: het hele jaar ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Met een Metalura tuinkamer creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht die u van elk seizoen intensief laat genieten. Een tuinkamer is bovendien voordeliger dan een uitbouw (zowel qua bouwtijd als kosten) en flexibeler dan een serre.

Voordelen van een Metalura tuinkamer

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of uitbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. Ziet u uzelf al het hele jaar door genieten van het buitenleven?

1. Voordeliger dan een uitbouw
Traditioneel uitbouwen brengt vaak hoge kosten met zich mee en geeft veel gedoe. Uw woonkamer moet helemaal op de schop en u bent al gauw weken verder voordat uw huis weer leefbaar is. Een Metalura tuinkamer is niet alleen financieel voordeliger maar óók in tijd. U kunt er vaak al binnen enkele dagen van genieten, terwijl uw woonkamer ongemoeid blijft.

2. Flexibeler dan een serre
In de winter zit u in een serre lekker beschut en heeft u veel lichtinval. Maar zodra het warmer wordt, brandt u weg en mist u de frisse buitenlucht. Kies daarom liever voor de flexibiliteit van een tuinkamer. Die geeft beschutting in de koude maanden en als het warmer wordt, schuift u in een handomdraai alle panelen aan de kant en geniet u weer van uw tuin als voorheen.

3. Altijd buiten genieten
Een Metalura tuinkamer biedt maximale flexibiliteit zodat u het héle jaar door volop van het buitenleven kunt genieten. Afhankelijk van het seizoen laat u de glaswanden volledig dicht, zet u ze half open of schuift en vouwt u ze helemaal open. U heeft het helemaal in eigen hand.

Waarom Metalura?

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Zo bent u verzekerd van Hollandse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Nog een voordeel van één partij voor alles is dat ook garantieverzoeken soepel en vlot worden afgehandeld.

We helpen u graag verder

Bel 0184 70 10 08 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale tuinkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet gelijk waar u aan toe bent. Kijk op onze website voor meer informatie. 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Metalura
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van Metalura .

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.