kabelgoot

Bekabeling of leidingen dienen in buis of goot op een dak aangelegd te worden. Met RoofSupport kabelgootsysteem bent u zeker van juiste installatie conform de huidige normen.
LEES VERDER

Kabelgoot voor daken

Installeert u zonnepanelen, airconditioning of lichtreclame op platte daken? Dan bent u wellicht ook op zoek geweest naar de échte oplossing voor montage van uw draadgoot systemen! Duurzaam en normconform. Met RoofSupport legt u bekabeling aan op een nette manier. Snel geselecteerd door één artikelnummer voor een complete set, snel aangelegd: u heeft alleen een schroevendraaier nodig voor het monteren van de UV bestendige daksteunen!

Bekabeling dient overeenkomstig NEN1010 in buis of goot gelegd te worden. Hier verdient kabelgoot de voorkeur aangezien (overeenkomstig NEN1010:2015 522.3.2) mogelijke condensvorming in buis afgevloeid moet kunnen worden.

Met RoofSupport wordt bekabeling en leidingen conform NEN1010:2015 op de juiste manier aangelegd. Snel, correct en duurzaam. 

Bel voor meer informatie: 0180-531120 of www.roofsupport.nl

2013_RoofSupport_wrongInstall.pdf

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Conduct
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van Conduct.