kabelgoot

Bekabeling of leidingen dienen in buis of goot op een dak aangelegd te worden. Met RoofSupport kabelgootsysteem bent u zeker van juiste installatie conform de huidige normen.

Geplaatst door: Conduct

Kabelgoot voor daken

Installeert u zonnepanelen, airconditioning of lichtreclame op platte daken? Dan bent u wellicht ook op zoek geweest naar de échte oplossing voor montage van uw draadgoot systemen! Duurzaam en normconform. Met RoofSupport legt u bekabeling aan op een nette manier. Snel geselecteerd door één artikelnummer voor een complete set, snel aangelegd: u heeft alleen een schroevendraaier nodig voor het monteren van de UV bestendige daksteunen!

Bekabeling dient overeenkomstig NEN1010 in buis of goot gelegd te worden. Hier verdient kabelgoot de voorkeur aangezien (overeenkomstig NEN1010:2015 522.3.2) mogelijke condensvorming in buis afgevloeid moet kunnen worden.

Met RoofSupport wordt bekabeling en leidingen conform NEN1010:2015 op de juiste manier aangelegd. Snel, correct en duurzaam. 

Bel voor meer informatie: 0180-531120 of www.roofsupport.nl

2013_RoofSupport_wrongInstall.pdf

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Conduct

Conduct

Aalborg 4, 2993 LP  Barendrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.