Glas

Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is een specialiteit van Sommer Schilderwerken. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.

Geplaatst door:

Glas

Van enkel glas tot diverse soorten isolatieglas met een warmte reflecterende, geluidwerend, veiligheids, zonwerende of decoratieve funktie.

Sommer Schilderwerken levert en plaatst:

  • isolerende beglazing
  • brandwerende beglazing
  • letselwerende beglazing
  • zonwerende beglazing
  • figuratief glas

HR++ glas wordt veel geplaatst. Wat is HR++ glas?

Het isolerende HR-glas bestaat net als gewoon dubbelglas uit twee ruiten met een ruimte (spouw) ertussen. Het bijzondere van HR++ glas is de vrijwel onzichtbare flinterdunne metaallaag op de spouwzijde van de binnenruit.

Door de hoge warmte-isolerende kwaliteiten van HR++ glas is er minder energie nodig voor ruimteverwarming dan bij ander glas. Bijna 80% van de warmte die door enkel glas verloren zou gaan kan met HR++ glas worden bespaard.

Lager btw-tarief

Voor renovatie en herstel van een woning die minimaal twee jaar oud is, geldt een verlaagd btw-tarief van 6% (in plaats van 21%). Dit lage btw- tarief is van toepassing op arbeidsloon, niet op materialen.

Deze maatregel geldt ook voor het vervangen en/of aanbrengen van isolatieglas.

Bedrijvengids Geplaatst door
Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.