Glas

Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is een specialiteit van Sommer Schilderwerken. De mogelijkheden zijn (bijna) onbeperkt.
LEES VERDER

Glas

Van enkel glas tot diverse soorten isolatieglas met een warmte reflecterende, geluidwerend, veiligheids, zonwerende of decoratieve funktie.

Sommer Schilderwerken levert en plaatst:

  • isolerende beglazing
  • brandwerende beglazing
  • letselwerende beglazing
  • zonwerende beglazing
  • figuratief glas

HR++ glas wordt veel geplaatst. Wat is HR++ glas?

Het isolerende HR-glas bestaat net als gewoon dubbelglas uit twee ruiten met een ruimte (spouw) ertussen. Het bijzondere van HR++ glas is de vrijwel onzichtbare flinterdunne metaallaag op de spouwzijde van de binnenruit.

Door de hoge warmte-isolerende kwaliteiten van HR++ glas is er minder energie nodig voor ruimteverwarming dan bij ander glas. Bijna 80% van de warmte die door enkel glas verloren zou gaan kan met HR++ glas worden bespaard.

Lager btw-tarief

Voor renovatie en herstel van een woning die minimaal twee jaar oud is, geldt een verlaagd btw-tarief van 6% (in plaats van 21%). Dit lage btw- tarief is van toepassing op arbeidsloon, niet op materialen.

Deze maatregel geldt ook voor het vervangen en/of aanbrengen van isolatieglas.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van .