Zorgeloos

We willen u eigenlijk niet vertellen hoe goed we zijn in schilderwerk. Per slot zijn we al 65 jaar actief en het schilderen zit ons in het bloed.
LEES VERDER

Planmatig onderhoud heeft vele voordelen

Langdurige relaties is het resultaat van het opgebouwde vertrouwen. Het aardige daarvan is dat we de gebouwen op een gegeven moment door en door kennen; dat we weten waar de zwakke plekken en de sterke eigenschappen zitten; dat we de processen van de bewoners en gebruikers leren kennen. Daarop inspelen, levert altijd kostenbesparing op.
Onze visie op onderhoud leent zich uitstekend voor het opzetten van een onderhoudsplan. Afhankelijk van uw wensen en budget leggen we prioriteiten in onderhoud vast. Ook onderhoud op het juiste tijdstip - dus niet te vroeg en niet te laat - levert kostenbesparing op. Bovendien weet u op voorhand wat uw onderhoudskosten zijn en kunt u beter budgetteren.

Ontzorgen

Door de uitvoering van een onderhoudsplan geeft u de zorg voor het onderhoud uit handen en kunt u zich richten op uw kerntaak. Regelmatige inspecties zorgen ervoor dat uw vastgoed haar waarde behoudt en het de door u gewenste juiste uitstraling heeft. Weer een zorg minder. Op voorhand inventariseren we uw wensen en behoeften en kijken we waar uw belangrijkste processen liggen. Wij van Sommer Schilderwerken spelen daarop in zodat u zo min mogelijk wordt gestoord en uw processen doorgang kunnen vinden.

Vakmanschap de basis
Natuurlijk is vakmanschap de basis van ons werk. Het zorgt voor een optimaal resultaat en garantie voor de hoogste kwaliteit. Maar er is meer. Een zorgvuldige werkvoorbereiding zorgt voor een professionele uitvoering van het werk. Verrassingen tijdens de werkzaamheden worden zo tot het minimum beperkt. Het zorgt voor korte doorlooptijden. Dus ook minder verstoringen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid. Natuurlijk in technische zin, maar ook op het gebied van communicatie en meedenken. Het belangrijkste motto van Sommer is: afspraak is afspraak!

Relatie

Het klinkt wellicht raar, maar schilderen is niet onze voornaamste bezigheid. Het ontzorgen van uw onderhoudsactiviteiten is onze voornaamste drijfveer. Daarom bieden wij naast schilderwerk ook activiteiten op andere terreinen zoals:
- herstel van voegwerk
- herstel van gevelelementen
- gevelreiniging
- hemelwaterafvoer
- glasservice
- dak

Onderhoudsservice met een aanspreekpersoon derhalve.

Sommer Schilderwerken
Op deze wijze bouwen wij aan langdurige relaties. Gezamenlijke evaluaties van onze activiteiten geven echter ook weer nieuwe impulsen aan die relatie. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen:

Sommer Schilderwerken ............................ voor zorgeloos onderhoud!

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van .