Resultaatgericht Samen

Resultaatgericht Samenwerken - Uw doelstellingen bepalen het onderhoud.
LEES VERDER

Vastgoedonderhoud

Bij de exploitatie van uw vastgoed, zijn onderhoudskosten een belangrijke factor. Sterker nog: ze zijn bepalend voor uw rendement. Door het vastgoedonderhoud zorgvuldig te plannen, voorkomt u financiële tegenvallers. Maar waarom zou u niet een stap verdergaan en de verantwoordelijkheid voor het vastgoedonderhoud met Sommer Schilderwerken delen? Resultaatgericht samenwerken geeft u maximale zekerheid.

Wij tekenen ervoor

Bij resultaatgericht samenwerken maakt u met ons afspraken over de staat van onderhoud van uw complex. We spreken af aan welke normen het vastgoed moet voldoen. Wij zorgen dat uw vastgoed hier gedurende de afgesproken periode aan voldoet. Dat is kenmerkend voor resultaatgericht samenwerken. Niet denken in werkzaamheden, maar in resultaten en functionaliteiten.

Onderhoudsplanning met resultaat

Als ervaren partner van vastgoedeigenaren en –beheerders stellen we ons graag verantwoordelijk voor de resultaten. We beginnen met een grondige inventarisatie en stellen meerdere onderhoudsscenario’s op. We hebben de expertise om het onderhoud in technisch en financieel opzicht betrouwbaar te plannen. Daar zijn we van overtuigd. We garanderen u dat uw onderhoudsbudget voor het geplande onderhoud toereikend is en dat het resultaat uw verwachtingen en dat van uw gebruikers zal overtreffen. Dit wordt mede geborgd door onze afspraken met de ketenpartners.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Dit artikel is verwijderd

De pagina die u zoekt is door de auteur verwijderd en niet langer beschikbaar. U kunt mogelijk gerelateerde informatie vinden in andere artikelen van .