Retrofit oprit

Heating Group is al jarenlang uw betrouwbare partner voor nieuwe opritverwarmingen, maar is ook uw totaalaannemer voor renovatie projecten.
LEES VERDER

Productomschrijving

Heating Group biedt een oplossing op maat met eigen mensen en eigen materieel. Heating Group biedt verschillende varianten als het gaat om het weghalen van de bestaande hellingbaan en verschillende mogelijkheden in de nieuw aan te brengen afwerklaag. Zo hebben ze projecten uitgevoerd met epoxy, met asfalt en met beton. Uiteindelijk is het doel, dat u in uw MJOP de opritverwarming de komende 15 jaar mag verwaarlozen. Dat is de belofte aan u, daar mag u hen aan houden.

 

Heating Group opritverwarming, wegdekverwarming of hellingbaanverwarming is geschikt voor alle begaanbare buitenoppervlakken, zoals opritten, wegdekken voor auto's, maar ook hellingbanen voor fietsers, rolstoelen of voetgangers, bordessen, entrees, laadkuilen, trappen, tunnels, viaducten, etc.

Eén van de belangrijkste redenen voor het verwarmen van deze oppervlakken is het voorkomen van zowel lichamelijke als materiële schade door uitglijden wegens gladheid onder winterse omstandigheden. Verder voorkomt het systeem vorstschade aan het wegdek en blijft gevolgschade voor het milieu (door het strooien van pekel) uit.

Systeem

Het Heating Group opritverwarmingssysteem bestaat uit verwarmingskabels (of -matten), schakelpaneel voorzien van een weersafhankelijk regelaar, en voelers in het wegdek.
 
De verwarmingskabels komen vlak onder het wegdekoppervlak en worden via het schakelpaneel aangestuurd door de regelaar. Door speciale, slimme legpatronen zijn er weinig voedingspunten. De wegdekvoeler meet constant de heersende toestand van het wegdek, zoals temperatuur, vocht en neerslag van sneeuw, hagel of ijzel. Voor uw veiligheid en gemak hebben wij ons systeem uitgerust met aparte stuurstroomautomaten met thermische en magnetische beveiliging. Optioneel is het systeem uit te rusten met aardlekschakelaars, stand-by, storingssignalering en alarmsignalering op afstand.

Regeling

De milieuvriendelijke (en energiezuinige) regeling van de wegdekverwarming bevindt zich in het door Heating Group ontworpen schakelpaneel. Heating Group ontwerpt sinds jaar en dag de schakelpanelen zelf. Sinds begin 2011 bouwt Heating Group deze ook zelf in haar eigen paneelbouwafdeling.

De regelaar, is een volautomatische regelunit voor ijs- en sneeuwsmeltsystemen. De regeling is eenvoudig te programmeren en uit te lezen via een ingebouwd display.

De op de regelaar aangesloten wegdekvoelers meten constant de temperatuur en de vochtigheidsgraad van het wegdek.
 
Alleen bij een bepaalde, door Heating Group ingestelde, combinatie van temperatuur en vochtigheid (sneeuw/ijs) zal het opritverwarmingssysteem worden geactiveerd. Doordat onze monteurs altijd per project zoeken naar de juiste instelling, is een laag energieverbruik van de installatie gegarandeerd.

 

Installatie

De meeste opritverwarmingssystemen monteren zij zelf. Montage van de verwarmingskabels, het schakelpaneel, het testen en in bedrijf stellen, het wordt allemaal door onze ervaren eigen montage teams gerealiseerd. Deze specialisten zorgen er voor, dat uw project volledig functioneel wordt opgeleverd. Ook zijn zij aanwezig bij het aanbrengen van de afwerklaag.
 
Niet alleen de montage van nieuwbouwprojecten houdt Heating Group met haar eigen montageteams in eigen hand, ook renovatieprojecten, onderhoud en service wordt door eigen Heating Group mensen uitgevoerd.
 
In het uitzonderlijke geval dat er voor gekozen wordt om zelf de oprit te monteren, verzorgt Heating Group bij de levering van de materialen dat er montageinstructies meegeleverd worden.

Montageteam Heating Group

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Heating Group International
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.