Slimme opritverwarming

Heating Group, al jaren marktleider op het gebied van opritverwarmingen, heeft een noviteit op de markt, een opritverwarming die op afstand beheerd kan worden.

Geplaatst door: Heating Group International

Opritverwarming

Het is nu mogelijk om van afstand in te bellen of in te loggen op de oprit en deze te testen op functionaliteit, zodat de gebruiker pro actief geïnformeerd kan worden in geval van een storing.

Voor een vast bedrag per maand garandeert Heating Group International 24/7 en tenminste 365 dagen per jaar een veilige oprit!

Hellingbaanverwarming biedt veel voordelen voor VVE's. Natuurlijk staat de veiligheid bovenaan! Door de slimme voelers in het wegdek springt de hellingbaanverwarming namelijk automatisch aan bij weersomstandigheden waarbij gladheid ontstaat. Op deze manier weet je zeker dat je nooit voor verrassingen komt te staan en dat de helling altijd sneeuw- en ijsvrij is. zodat 

Doordat de verwarming enkel aanslaat wanneer dat nodig is, is dit ook een heel duurzame oplossing. Er wordt nooit meer energie verbruikt dan noodzakelijk is. 

Met een servicecontract kies je tot slot voor volledige zekerheid. Jaarlijks wordt de hellingbaanverwarming voor de winter doorgemeten zodat eventuele problemen tijdig verholpen kunnen worden. Zo ga je elk jaar veilig de winter in. 

We krijgen geregeld aanvragen van VVE's waar een verouderde hellingbaanverwarming in het wegdek ligt die vervangen dient te worden of van VVE's waarbij de hellingbaanverwarming van een andere aanbieder niet meer (volledig) werkt. Heating Group kan deze hellingbanen vakkundig renoveren. De toplaag wordt verwijderd, er wordt een nieuw hellingbaanverwarmingssysteem gelegd en tot slot wordt er een nieuwe toplaag aangebracht met voelers in het wegdek. Verschillende soorten bestrating zijn hierbij mogelijk.  

Voor onze monteurs is het leggen van hellingbaanverwarming dagelijkse kost. Ze doen dit dan ook zeer snel en vakkundig zodat er zo min mogelijk hinder van ondervonden wordt. 

Meer weten? Mail je vraag of aanvraag naar rd@heatinggroup.eu, dan neemt onze projectleider Romano snel contact met je op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Heating Group International

Heating Group International

Bijsterhuizen 5118, 6604 LX  Wijchen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.