Word abonnee en profiteer van onze VvE Helpdesk en Kennisbank
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 

VvE-vraag

Hoe verzekert u uw zonnepaneelsysteem?

 
 

Inspectie zonnepanelen

Het is voor een VvE erg belangrijk dat een installateur de installatie aanlegt conform de huidige normen. Zo wordt de kans op schade verminderd en kunt u uw gebouw en installatie verzekerbaar houden.

Hoe werkt zo’n inspectie?
 
 

Waterontharder voor uw VvE

Samen met uw medebewoners een waterontharder kopen: een excellent idee! Zo geniet elke bewoner van de voordelen van zacht water. Delta waterontharders werken zonder stroom en zijn eenvoudig te plaatsen.

Lees meer
 
 

Slimme rook- en koolmonoxidemelder

De cijfers liegen er niet om: 13 woningbranden per dag. Een slimme rook- en koolmonoxidemelder attendeert u op rook- en gasontwikkeling ook als u niet thuis bent.

Voldoe aan de verplichting per juli 2022
 
 

Sim subsidie

Heeft u een rijksmonument dat geen woonhuis is? U kunt weer bijna de Subsidieregeling instandhouding monumenten (SIM-subsidie) aanvragen.

Van 1 februari t/m 31 maart
 
 

Dakluik: 120 minuten brandwerend

Het Gorter brandwerend stalen dakluik biedt een praktische en veilige toegang tot platte daken en zorgt tegelijkertijd, in gesloten toestand, voor een brandwerende afsluiting.

Lees er meer over
 
 

Kitvoegen renoveren

Een kit-afdichting heeft geen eeuwige levensduur en moet worden onderhouden. Na een periode van een aantal jaar is de functie van de kit uitgewerkt. Hierdoor ontstaat onthechting met lekkage als gevolg.

Dit kunt u doen
 
 
CONTACT l OVERZICHT